Kızlar hamile kalamiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz😔😔

Kizkiza bence size en saglıklı bilgiyi doktor verir degerleriniz guatr kan hepsine batırın derim

Kizkiza bende 3 yıldır evliyim tam 12 aydır denıyorz. ovülasyon , catlatma iğnesi ve mfk yaptım. Eşim sperm testı verdı . Ben hsg cekıldım . Ikımızd de herhngı bır sorun yok. Şubat ayında kimyasal gebelik gecırdım sonrasında olmadı . Bu ay da mfk takviyesi aldı o sekılde değerlendirdim bat 23 ılmazsa aşılama gecıcem ınsallah .

Mfk yöntemi nedir acaba

Ozge, başlığı Nasıl hamile kalabilirim olarak değiştirdi.

Kizkiza instagram da mfk yazın cıkıyor regli bitimi 8. gün ilk ilişkiye başlıyorsun sonra 3-2-3-2 olarak gidiyorsun 21. gün de yapıp bırakıyorsun yada devam edıyorsun .

örn bugün reglinin son günü ilk ilişki 15 -18-20-23-25 şeklinde gidecek fonksiyonel doğal gbelik

Kizkiza Bol bol kuru incir ye eşin de karpuz çekirdeği yesin ve mfk yi dene canım adetin 8. günü ilişkiye gir 3 gün ara ver sonra yine gir 4 gün ara ver sonra yine böyle devam ettir ama bu süreçte yemen e icmene çok dikkat et hem kendinin hem eşinin makarna ceviz fındık fıstık bal Kuruuuu İncirrrrr yumurta vs

Kizkiza canım ben sana soğan suyu içmeni tavsiye ederim.Çünki benim regl normal değildi.3ay boyunca soğan suyu içtim.İki ay içerisinde regl normale düştü 3ayında hamile kaldım.Birde ovulyasiya günlerini biliyorsunuz değilmi hamile kalma günlerini .

sema2327 Soğan suyunu böyle için içerseniz eğer tabi benimkisi sadece bir öneri.Regl bitdiği günden başlayın 10 gün içmeye ve her içdiğinizde kocanızla bir günden bir ilişkide olun İnşAllah olur.Şüphesiz ki en büyük hekimde hakimde Allahttır🤲🤲.Allah yardımcınız olsun.

Kizkiza ne kadar süredir korunmasız ilişki yaşıyorsunuz ? İlk 1 sene çok normal 1 sene sonrasında dr a gidersiniz o sizi yönlendirir

Kizkiza en iyisi doktor tabiki ama soğan kürünü araştır istersen bnm çok tanıdığım tüp bebek bile deneyenler soğan suyu ile hamile kaldı araştır internetten

Kizkiza yani canım çok farklı sebepleri olabilir bunun ama sadece şunu söylemek istedim. İlişkiden sonra beline yastık koy ve ayaklarını duvara kaldır yarım saat kadar yat. Sperm iyice yolunu bulabilsin