mercimegin_annesiii Kubrakubra93 memur olduğum için anlaşmamız vardı bizim hastaneyle normal fiyatını bilmiyorum fakat muayene+rapor 480 civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
Kubrakubra93 mercimegin_annesiii Canım ben bugün gittim hastaneye kesinlikle vermiyoruz falan dediler yani aslında yalan söyledikleri belliydi seni hangi kısıma yönlendirdiler kimle irtibata geçmek lazım acaba?
mercimegin_annesiii Kubrakubra93 canım bu rapor işinde bi anda çok kişi gittiyse ondan belki vermemezlik yağabilirler. Ben kadın doğuma gittim oradan almıştım değiştiyse bişeyler bilemem
mercimegin_annesiii byzogrtmn ücretini hatırlamıyorum ama sürekli zam geliyor herşeye malum. Onu bilmiyorum ben hamilelik döneminde aldım
Anneadayi2121 mercimegin_annesiii merhaba iyi günler benim 6 aylık bebeğim var heyet raporu almak istiyorum aldığınız hastane bana yardımcı olur mu bebeğe bakacak kimse yok mecburum
mercimegin_annesiii Anneadayi2121 merhaba canım bilmiyorum gidip bi konuşman gerek 2-3 ay öncesine kadar veriliyordu fakat herşey öyle hızlı değişiyor ki şuan bilemiyorum
mercimegin_annesiii Anneadayi2121 bi hastaneyi ara istersen canım orada sana bilgi verirler diye düşünüyorum