cheryyy46 Bugün randevum vardı cinsiyetini öğrendik çok şükür oğlumuz olacak😭 Allah isteyen herkese nasip etsin gercekten ne diyeceğimi bilmiyorum cok tuhaf hissediyorum cok istedim Allah nasip etti şükürler olsun🙏💙
Hemsire_61 cheryyy46 size yorum yapmistim🤩 Sizin adiniza cok sevindim sağlicakla alin kucaginiza insallah❣️🥰
12Kbra12_ cheryyy46 hayırlı olsun canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin minik paşayı 🤲❤️
Maviissssss cheryyy46 çok sevindim Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 💕 ne gibi belirtileriniz oldu benım de az kaldı çok merak ediyorum😂
cheryyy46 12Kbra12_ Canim benim çok teşekkür ederim inşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebegini🙏🥰
cheryyy46 Maviissssss Amin inşallah çok teşekkür ederim🙏 ne kadar doğru bilemem ama bende tutan hurafeler ilk olarak et aserdim göbeğimde 3 tane kalım uzun tüy olustu🤣 ve koyu renkte bir çizgi oluştu dudaklarım çok kurudu birde yerleşme kanaması genelde erkek cocuklarda çok olurmuş ve akintim azdı bende tutan bunlardı canim inşallah seninde gönlündeki olur🤗
Nsrn1 cheryyy46 ay bu sene erkek senesi galiba duyduğum 5 gebelik haberinin 4ü erkek 😄 Allahım esirgesin analı babalı büyütsün sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah ❤️
cheryyy46 Nsrn1 Çok teşekkür ederim canım amin insallah🙏 iki kızdan sonra birde oğlumun olmasını çok istemiştim Allah nasip etti isteyen herkese insallah🤗
Saliha_Srcn9 cheryyy46 Aynıları bende de oluştu hepsi ama benim kızım olucak Allah nasip ederse bence her kişinin kendi vücuduyla alakalı bi durum sağlıcakla kucağımıza aldırsın Rabbim inşallah 🤲🏻😊
Ummu_gulsevinc cheryyy46 ben de çok istiyordum 3 kızım var oğlumda olsun istedim ama karnımdaki de kız Allah sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah 🤲
Asdfka_1 cheryyy46 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı, hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah 🤲 benimde iki kızım var üçüncü hamileliğim bayram sonu öğrenicem bende. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🌸