Sehrbnon12 Deletedmom83940 kız hiç deme 2 gün önce gittim ultrason da onları izledim cok tuhaf ya ilk gebeliğim ve onların sürekli kımıldaması cok güzel ya düşünsene içinde can taşıyorsun ben 2 tane tasıyorum bide Saglıkla alalım kucagımıza insallah
Deletedmom83940 Sehrbnon12 haftaya bende gidicem ikili test için hemde minnoşu göreceğim bakim büyümüş mü 🙈😍
Afra_123 Deletedmom83940 benim 50 gün ama inanin son haftalar hiç geçmek bilmiyor. Havalarda ısındı iyice hamilelik hiç çekilmiyor. Sizin henüz çok başı hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşallah ☺️
Deletedmom83940 Afra_123 geçer geçer zaman su misali hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza evlatlarımızı 😊
Sehrbnon12 Deletedmom83940 benim ikiz oldugu için taramalar önermedi doktorum bende cinsiyetleri öğrendim agladım baya bi kız Bi erkek evladım olacak hayırlısıyla insallah yaaa
Biroglanannesiii Deletedmom83940 Ben hiç ağlamam duygusal biri değilim kafayı yemiş gibi ota boka ağlar oldum 😂😂😂
Sehrbnon12 Deletedmom83940 haftaya tekrar kontrolüm var o zaman gidince sorucam detaylı yapılıp yapılmadığını
uyanancirkiin Deletedmom83940 uygulamaya göre son 12 🥰 99dan sonra çok hızlı geçiyor ama 25e gelince zaman duruyor sanki 😅