Biroglanannesiii Deletedmom83940 Ay heyecan basıyor yaklaştıkça sevinç orası ayrı ama heyecan daha üst seviye de 😂😂
Deletedmom83940 Biroglanannesiii ben bile şimdiden heyecanlanıyorum acaba nasıl bişey acaba kime benziyor seni düşünemiyorum bile 😍😊
Biroglanannesiii Deletedmom83940 Sağlıklı olsunlar da anneye benzemiş babaya benzemiş hiç önemi kalmıyor yatıp kalkıp sağlıkla gelsin kucağıma diye dua ediyorum bugün çok duygusalım ağlıycam yine 🥲🥲
Deletedmom83940 1prensbirprensesannesi amin inşallah bir avazda kurtarsın rabbim hemen kollarınızda olsun 😊
M-eng95 Deletedmom83940 176 valla zaman hiç geçecek gibi değil en azından yazın ağır olmayacağız tek tesellim bu 🙈birde yazın zaman hızlı geçer diye umut ediyorummmm
Deletedmom83940 M-eng95 bende de tam tersi en ağır olduğum zamanlar yaza denk geliyor 😢 neyse sağlıklı olsun da minnoşlar sorun değil 😊
Deletedmom83940 Biroglanannesiii ağlama kız beni de ağlatırsın normalde de duygusaldım hamilelikte ayvayı hep yedim her şeye ağlar mı insan yolda kedi görsem ağlıyorum 🥺🥺😂😂
Sehrbnon12 Deletedmom83940 kız hiç deme 2 gün önce gittim ultrason da onları izledim cok tuhaf ya ilk gebeliğim ve onların sürekli kımıldaması cok güzel ya düşünsene içinde can taşıyorsun ben 2 tane tasıyorum bide Saglıkla alalım kucagımıza insallah
Biroglanannesiii Deletedmom83940 Ben hiç ağlamam duygusal biri değilim kafayı yemiş gibi ota boka ağlar oldum 😂😂😂
kedisever11 Deletedmom83940 uygulamaya göre 52 gün 😊 zaman yaklaştıkça insan daha hızlı geçmesini istiyor evladını kucağına almak için sabırsızlanıyor 😊