vaveylaaa19 2 aylik hamileyim bugüne kadar özele gidiyordum ama istedikleri testler maddi anlamda bizi gerçekten yordu. Bu yüzden devlet düşünüyorum. Devlette de aynı testleri, tetkikleri yapıyorlar mı fikirlerinizi bekliyorum
enbiannee vaveylaaa19 ben de hep devlete gittim en başından beri suan 26 haftalığız hala devlete gidiyorum. Devlette yapıyor aynı testleri tetkikleri falan yapamadıklarını özelde yaptır diyor. Şuana kadar birtek detaylı ultrason için özele gittim. Onun dışında hep devlette yapıldı bütün kontrollerimi tetkiklerim🌺
Sirkelimon vaveylaaa19 özel takipli olup istedikleri testleri sağlık ocağından yaptırabilirsin. Benim özel sağlık sigortam olmasına rağmen doktorum bazen şu testi sigortan karşılamayabilir sağlık ocağından yaptır diye öneride bulunuyor
Miiiii vaveylaaa19 canim yine ozelde takipli ol ama tetkikleri gidip devlette yaptirabilirsin. Devletteki sonuclarinj alip ozeldeki doktoruna gosterebilirsn illa ozelde yapmak zorunda degilsin yani uçuk fiyatlar istiyolr gerçekten
Esrahan vaveylaaa19 rahatlık olarak özel ama özeller artık çok pahalı o yüzden devlet. Devletin doktorları ebeleri de çok ilgili
ozlem_d Ben de özelin ticarethane mantığından bıktım. Eşim devlete pek yanaşmıyor tamam dese hemen bırakacağım özeli. Her test yapılır devlette merak etmeyin.
Yavuzseliminannesiii Ben hep devlete gittim bazı testler için biraz uğraşman gerekiyor yoğunluktan dolayı ama mesela muayene için gittim doktor 3 lü testte yaptırdı. Sırf kadın doğum hastanesini tercih edin derim. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Sinemakty Evet hepsi a’dan z’ye kadar bakılıyor ben şehir hastanesine gidiyorum bu ikinci gebeliğim..ilk gebeliğimde gittim ve orda doğum yaptım çok memnun kaldım..şimdi ikinciyede gidiyorum hayat çok pahalandı yazık günah paranızı oralara boşa vermeyin derim bebeğinizin odasını yapın ihtiyaçlarını yapın ..sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Gamze_yassar Bazı devlet hastaneleri çok iyi bazıları berbat ötesi doğumum yaklaştı mesela benim şuan sürekli özel kontrolüydüm son iki defadır develete gitmek zorunda kaldım doğumu da orda yapacaktım ama asla ilgilenmiyorlar devlet sürekli uğraştırdılar o yüzden özel pahalı da olsa ilgi alaka yönünden çok iyi şaşmamalı bence insan özleden( fikrimce)
nonparisienne vaveylaaa19 Ben devlete 2 yıldır tövbeliyim, özel sağlık sigortası yaptırdıktan sonra kapısından geçmedim. Gittiğim özel hastane bile kalabalık, garip garip insanlar gelip gidiyor içimden diyorum özel böyleyse devleti düşünemiyorum diye 🤦🏼♀️
ebru2871 vaveylaaa19 canım 32 ye kadar fark etmez nerde kontrole gittiğin devlette 32. haftaya kadar git istersen sonrasında doğum için özele git
Deletedmom_110 vaveylaaa19 Canım muayene kontrol için yine özele git testleri tahlilleri devlette veya sağlık ocağında yaptir ben öyle yapıyorum
Deletedmom_7 vaveylaaa19 hem özel hem devlet takipliydim ilk başta özel başladım özel hastane hiç benden doğru düzgün kan idrar tahlili yapmadı Devlet hastanesine gittim hem kan hem idrar tahlili düzenli olarak yapıyorlar Bu da benim bayağı hoşuma gitti Yani özel hastane neden yapmaz ki para kazanıyor Bir de bundan Üstelik bu tahliller sonucunda idrar yolları enfeksiyonumun ileri boyutta olduğunu öğrendim bakın devlete gitmesem öğrenemezdim Bunu o yüzden ben yönümü tamamen devlete çevirmiş durumdayım özeli bıraktım
Snnr41 @vaveylaaa19 Benim doktorumunda özel klinigi bana dedigi sey testleri burdada yapariz ama kimse cebini dusunmez o yuzden devlette yaptir getir diyor muane disinda para odemiyoruz 🤷🏼♀️
myangelson vaveylaaa19 devlette randevu falan bulabiliyorsan gidebilirsin buralarda imkansız gibi randevu denk getirmek 🤦🏻♀️ özeller gerçekten para odaklı ama bazı doktorlar gerek olmadıkça birşey istemiyor bende özelden çok doktor gezdim hep para odaklilar ama çok şükür suanki gittiğim doktor öyle değil hatta ben maliyetli olur diye tahlilleri falan sağlık ocağında yaptırabilirsin diyordu bana özelde şuana kadar bı ikili dörtlü yaptırdım bir de arada idrar o kadar
arenkus vaveylaaa19 devlette düzgün doktor kalmadı maalesef özeller aldı. En basitinden şuan ki benim doktorum özel de özel aldı onu devletteyken ve eger devlette olsa oraya giderdim 🤷🏻♀️ Bir diğer yanı da kesinlikle yapılan muamele. Devlettekilerin uyguladığı muamele il özelde ki muamele çok farklı bu bariz ortada
Merve201119 vaveylaaa19 devlettede yapılıyor takibi tüm gerekli testler sadece sıra bulmak biraz sıkıntı olabiliyor yoğunluga bağlı