Edabykl Nurbanu60 hayatinizda hic olmadiysaniz bu asidan iki doz yapiyolar ama onceden bir kez yapıldiysaniz bir doz saglik ocağına gidin hemsire hemen yapar size
Nurbanu60 Pinertkin Allah allah neden oldu ki kan sulandırıcı hep kullanıyorum benimde düşük riskim var tetonuzun bi zararı olurmu
Pinertkin Nurbanu60 inşallah size bir yan etkisi olmaz 🙏🏻 ama ben 2. hamileliğimde olmadım sıkıntısız sona geliyoruz son 17 🙈🙈
Brckose61 Nurbanu60 6 mayısta 1 inci doz , 7 haziran da 2 inci dozu oldum .Birinci doz bir sıkıntı yapmadı ama ikinci doz ağrı ve halsizlik çok fazla yaptı. Bildiğim kadarıyla da bebeğe bir zararı yok
tupbebekannesi123 Nurbanu60 eklem ve kol ağrısı haptı ikisini de oldum ben nir de bebekte 2 gün hareket azlığı oluyor halsizlik ve uyku yapıyor
gulnihal__ Nurbanu60 asi bebege zarar verse yaparlarmi hic ben ilkini 22. haftada ikincisini 26. haftamda oldum
Kubraonurdmr Nurbanu60 ben ilkini oldum gündüz birsey yoktu ama gecesinde agri ve aci oldu sadece üstüne yatamamistim 2. Gun daha hafifledi ☺️
Aysef27 Nurbanu60 bebege hicbi zarari yok canim iki dozumun ikisinide oldum normal bi aşidan hicbi farki yoktu sadece bir iki gun kolumu sirtima tamamen donderirken zorlaniyordjm oda agri bile denmez