Zhrdr Elfozri09 isteğimiz o yönde bebek baş aşağı kanala girip girmediğiyle ilgili bilgi vermedi kafası aşada içini ferah tut yaparsın dio ama bakalım ne zaman 🥴
Sfyb Zhrdr banada doğum kanalının önünde bekliyor bebek dedi karnım çok aşağıda değil diyolar ne zaman doğavaak bu çocuklarrr
Dogalanne 40+4 🙂 2 cm açıklık vardı geçen kontrole gittiğimde ama dr normal dedi doğumun yakın olduğunu göstermez demişti 🥴
AUmmu Nisa1710 nişanınız nasıl geldi acaba? Bu gece ben karın ağrısıyla uyandım bi anda çamaşır ıslaklığı oldu fazla bi sızıntı seklinde, su geldi sanıp hastaneye gittik ebe nişan gelmis olabilir dedi kafam karıştı
Zhrdr Sfyb karnım aşada artık baya sadece akşamları saat 22 - 23:00 civarı hareketler oynamalar zıplamalar artıyor acıtıyor. Bakalım ne zaman olacak
Elfozri09 Gizemdrclr Sfyb @Dogalanne Kızlar bende hastaneden dönüyorum doktor gelmezse ya suni sancı vericez yada sezeryan dedi suni sancidan korkuyorum biraz sizce neyapmam lazim
Sfyb Elfozri09 bende yarın gitcem canım banada belki öyle der ağrı var ama geçiyor ama sürekli beyaz sarı renkte akıntım geliyor midem bulanıyor
Elfozri09 Sfyb Aynı canım benimkide ağrım geldiğinde seviniyorum ama tekrar geçiyor.Allah hakkımızda hayırlısını versin 🤲
Gmzrmzn AUmmu hurma ananas ahududu yaprağı cayi falan diyorlar bunları yapmadınız mı hiç ya da 39 haftada bebegin pozisyonumu uygun degildi yani ben egzersiz veya yukarıda saydiklarimi 38.5 39da yapmaya başlayım diyorum hata mı ederim ilk gebelik bide heyecan dorukta hata da yapmayalım heyecandan 😂🙈
AUmmu Gmzrmzn ananas haric hepsini denedim ilişki, hurma , ev temizliği, en az 1 saat yürüyüş gelmiyor çocuk. Kesinlikle ne kadar erken baalarsaniz o kadar iyi ama peş peşe yapip kendinizi yormayın bebeği de sıkıntıya sokarsınız benim kız strese girdi