HilalDhn Kızlar 39+4 olduk programa göre de doğuma son 3 gün fakat ne gelen var ne giden kafayı yemek üzereyim 🥺 kasılmalar oluyor adet sancısından beter ağrılarım nst de sancı da çıkıyor ne yazık ki açılma yok tecrübeli anneler fikir verseniz keşke 🥺🤦🏻♀️
ReyhanOzer0 HilalDhn ben ilk dogumumu 40+5 yapmıştım canım oluyor böyle maalesef şimdi önümüzdeki salı sezaryanım var. İnşallah kazasız belasız hepimiz dogururuz amin🤲🥰
Buseyllzr HilalDhn 39+5 bende aynı durumdayım ilişkiye girin bol bol ben ne zaman girsem kasilmalar sancılar artıyor elbet bir gün tetikleyecek doğumu 😂
edis22 HilalDhn benimde dr sezaryen istiyorum ne zamana gun verirsiniz dedim, 40 haftaya kadar bekleriz dedi🤦🏻♀️ 40 haftada sezaryen olan varmiki ya🤦🏻♀️😒
HilalDhn [silindi] Hurma yiyordum ananas yürüyüş pilates sıcak su Allah’ım hiç biri fayda etmedi tükenmişlik yaşıyorum resmen 😂🤦🏻♀️
Seyda3456 HilalDhn ben oğlumu 38. Haftada kucağıma aldım ama kızımın doğumu zordu beklemeni tavsiye ederim sana inşallah en kısa sürede sağsalim alırsın kucağına🥰
HilalDhn AUmmu Evet dün çatı muayenesi yaptı ve daha önce 3 4 defa gittim acile ebelerde baktı açıklık var mı diye hiç birinden mi etkilenmez ya 😂😂
AUmmu HilalDhn O zaman geriye stres kalıyor. Stres yaptığınız içinde olmuyor olabilir , doktor öyle söylemişti. Kendinizi motive etmeyi deneyin yaparim ben kimler neler doğurmuş ben mi doguramıcam deyin 😄
HilalDhn [silindi] Ay yarın deneyeceğim 😂 hadi inşallah bir de azönce okudum baharatlı acılı yiyecekler tüketin yazmışlar onu da aynı zamanda denerim artık 😂😂
HilalDhn Seyda3456 Amin inşallah 🙏 bu son zamanlardaki bekletmeler insanı yoruyor tahammülüm kalmadı artık hiç bir şeye daha da agresif insan oldum ya
Tombulanne 43 hafta yazdı uygulamada ve o gece suyum geldi. Açılma sancı olmadı ce sezaryen oldum. Daha olur merak etme
Tombulanne HilalDhn evet canım heralde geç döllenmeydi. Uygulamada 12 yi geçince 43 yazdı ve gece 2.30 da suyum geldi. Yani doya doya 42haftalık