Mir03 canselnzm o kadar çooooook hafif çizgi var ki normal de asla görmem ama bunda gördüm tek gören ben miyim acaba göz yanılması değildir herhalde
deryarslan00 canselnzm bunda da diğernde de var bence ama en garanti adet tarihini bekle sende beta takibi ile strese girme bence canım ama heyecandan duramazsan git kan ver 🤗
canselnzm Edabykl işte bende muallakta kaldım eşime bişey demiycem şimdilik gecikirsem ozaman test yaparım tekrar
Edabykl canselnzm gecikmeyi beklemeye gerek yok bir kac gun sonra yapın varsa dahada belirgin cikacaktir ikinci cizgi
Meleknkkk canselnzm ilk 5 dakikada bisey çıkmadıysa yoktur canım ama tabi emin olman lazım kimisinde olabiliyo. Hakkında hayırlısı olsun 🌹
canselnzm Mir03 evet ben emin olmak için kontrastıyla oynayarak baktım çizgi var ve ilk 6. Dk da çıktı
canselnzm Edabykl ben 2 ay önce düşük yapmıştım onu çok erken öğrendim ve ilk dr randevusuna kadar çok bekledik malesef aşırı stresli geçmişti o yüzden şimdi biraz daha rahat olmak adını gecikmeyi bekleyim diyorum
Edabykl canselnzm yani cokta beklemeyin yani ne bilim yine bi risk olur bise olur en azindan erkenden bi ilac takviyesi filan yapar size
Rabiakltk5 canselnzm bende 3 gündür üst üste yapıyorum bu şekilde çıktı bugün gittim kan verdim negatif