Eminecak SedatVeAnnesi oldum bi kere sancı çıktı nst de ama o gün kaşıntım da çok oldu bir daha kontrole gittigimde yine agrim vardi yine bakacaklardi bende sürekli istemediğim için baktirmadim tekrar nst ye girdim sıkıntı çıkmadı
SedatVeAnnesi Busraquner çok aceleci davranıyor gibime geliyor doktor yani soracağım soruyu da soramadan çıkıyorum kısa kesiyor
Busraquner SedatVeAnnesi siz niye o doktorla devam ettiniz yani memnun değil gibi konuşuyosunuz geldi bana kısa kısa kestirip niye atıyo cevaplaması gerekir
SedatVeAnnesi Busraquner sonlara yaklaştıkça fark ettim sanki ilgisiz olduğunu da artık geç oldu diye düşündüm sanki hata etmişim 😒
Busraquner SedatVeAnnesi siz bence sorun ama 25 i çok geç onu saçma buldum sonlarda sürekli gitmeye başlıyosun çünkü bu doktor niye ağırdan takılıyo anlayamadım
Busraquner SedatVeAnnesi çok garip yani bana öyle geld belkide normaldir ama ben 38 e girmeden açılmam olduğu için acil doktoru baktı 2 kere başıma geldi 36 haftam ve 37 de oldu bunlar kendi doktorum 38 de başlayalım dedi ve öyle gidiyo şuan hem alttan muane hemde ultrasona bakılıyo
SedatVeAnnesi Busraquner bana da garip geliyor yani hiç değilse çatı dar mı hani normal olabilir mi olmaz mı hiç bir bilgi vermiyor son ana kadar değişir diyor
SedatVeAnnesi Busraquner evet 40.haftaya girmek üzereyken çağırıyor bida 🤦🏾♀️Saçma tabi bi sıkıntın olmazsa o zaman gel dedi
SedatVeAnnesi Busraquner bende bilemiyorum maalesef neyin doğru yanlış olduğunu ilk bide ne denirse onu yapmaya çalışıyorum 😏
Busraquner SedatVeAnnesi evet benimde öyle aramızda da bir gün var :) bende 38+1 im benimde ilk doğum bakalım hayırlısı olsun ya sağlıkla olsunlarda
SedatVeAnnesi Busraquner aynen canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah tek isteğim sende yaz buraya eğer belli olursa ne zaman olacağı aşırı heyecanlı artık beklemesi ☺️
bahar_ayax Busraquner 37 haftamdayım daha Altan muayene olmadım 38 haftada tekrar gitmemi istedi 🥴🥴😀dogmasını istiyorum artık😂
Busraquner SedatVeAnnesi pazartesiye kadar doğdu doğdu , yoksa suni vericekler eğer o da olmazsa spinal sezaryan olucam , bilgilendir demiştin bebek 3.700/52 cm çünkü iri bebek oluyo heer geçen gün açılmam hala çok ufakmış