litfenama Buglemddd doktordan doktora değişiyor galiba. 32 yazanı gördüm ama mesela ben perşembe 37.haftama başlayacağım halde hiç girmedim. Galiba ilk kez kontrole gittiğimde yapılacak.
Buglemddd litfenama ooo maşallah bende 32 diye araştırdım ama şikayet durumuna göre özelde ya da devlette olma durumuna göre mi değişiyor anlamadım
Buglemddd MinikBrokoli bebeğin kalp atışlarını ve sağlığını ölçmek , sancınızın olup olmadığını öğrenmek için yapılan test
Fadime_durak Buglemddd 34 haftalık olunca girdim bende ama doktordan doktora değişiyor gerçekten kuzenim de 32haftalikken girdi
Buglemddd Asdfggff bende şuan 31 haftalığım pazartesi kontrolüm var önceden doktorum söylemedi bi stres yaptım☺️
Melisakrtl Buglemddd ben 30 haftamda girdm sikayetlerim vardi biraz oda nstye soktu yani sikayetlerim olmasaydi hic sokmicakti galiba🤣 suan 34 haftaligim 1 kere girdm nstye
litfenama Buglemddd özel takipliyim aslında ama sancım olsa ben anlamam o yüzden girsem iyi olurdu. Gittiğimde yönlendirmezse zorla gireyim ben en iyisi değişiklik olur hem 🥲
Deletedmom_110 Buglemddd canım nst odası oluyor orda hemşire yapıyor sonra sonucu alıp doktora götürüyorumm
Melisakrtl Buglemddd merdivenden dusmustum belimde agri vardi doktorumu aradm kan aldilar bide nstye bagladilar hic bir sorunum yoktu cok sukur