Mylife1 detetedmom404 yaptım az önce hiç bişey yokkk ve umutlarım morelim yerle bir suan o kdr kötüyüm kiiii anlatamam aşılama yaptır diyor herkd
goncacan Mylife1 ovulasyon testi zaten yumurtlama doneminde olmadiginiz zaman silik cikar adet zamaniniza yakin iki koyu cizgi çıkmalı hamile olmaniz icin
Ulviyedikiscioglu goncacan adeti me 4 gün kala ovalasyon testi yaptım çift çizik oldu birgün sonra da hamilelik testi yaptım biri net biri silik çıktı hamile miyim acaba yardımcı olur musunuz
Tlytncy Mylife1 valla bende adetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım silik çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptım ve çift çizgiyi gördük şuan 34+4günlük hamileyim darisi isteyen herkese inşaallah 🙏🙏🙏
Ulviyedikiscioglu Tlytncy adetime 4 gün vardı ovalasyon testi yaptım çift çizik oldu 1 gün sonra erken gebelik testi yaptim biri tam biri silik çıktı.hamile miyim m sizce
GokceGenc Mylife1 ama ovulasyon testleri hep silik vermiomu cnm yumurtlamada tam koyu verio 2 cizgiyi birden
BusraNR goncacan ama arkadaş gebelik testi demiş 😉🙂böyle durumlarda kan testi daha sağlıklı sonuç verir yinede ...
cennetkokusu Mylife1 Kız kardeşimin başına geldi ve hamile idi. İnşallah sizin de öyledir. Silik olunca gebelik var deniyor. 😉
juliet2021 Mylife1 adetimin 2. Günü ovulasyon testi yaptım ve ikisi eşit koyuluktaydı hamile olduğumu düşünmüyorum.Adetin gecikirse tekrar test yap. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırsın cnm.
Patito__ Mylife1 adete kain ogu testi silik cikabiliyor ozellikle o ay gec yumrtladiysan buuk ihtimal silik cikar zaten ve su icildiginde silik cikiyor
Babies16 Mylife1 zaten silik cikar bu cok normal.sadece yumurtlama donemi koyu cikar bide hamile kalirsanz koyu cikabilir.onun harici siliktir
kutolg Mylife1 kesinlıkle hamilesin ben yaptık silik yok denecek kadar hatta ınanamadım 5 tane yaptım ayrı gunlerde suan 12 haftalık gebeyımm
Meliscan kutolg gebelik testi mi yaptınız bnde bugun yaptım normalde bugun adet olmam lazım en geç yarın.. yaptım gebelik testi yok denecek kadar silikti kan vermeye saglık ocağına gittim 9 ve 10 arası kan alınıyormuş öğrenemedim geç kalmışım yani
Mylife1 Arkdaslar bugün erken gebelik testi yaptım negatif cıktı yaniii diilim tesekkür ederim yinede yorumlarınız icinnn. Herseyin bi vakti var demek