HalisEbruoban Mylife1 ben iki bebegimdede 6 gun kala ogrendim silik cikti canim kizim 7 aylik su anda 6 haftalik hamileyim insallah saglikla kucagina alirsin
goncacan Mylife1 ovulasyon testi zaten yumurtlama doneminde olmadiginiz zaman silik cikar adet zamaniniza yakin iki koyu cizgi çıkmalı hamile olmaniz icin
Tlytncy Mylife1 valla bende adetimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım silik çıkmıştı 3 gün sonra tekrar yaptım ve çift çizgiyi gördük şuan 34+4günlük hamileyim darisi isteyen herkese inşaallah 🙏🙏🙏
GokceGenc Mylife1 ama ovulasyon testleri hep silik vermiomu cnm yumurtlamada tam koyu verio 2 cizgiyi birden
detetedmom404 Mylife1 ben öyle biliyorum hatta erken test bulamayan birine ovülasyon testi yap demişlerdi bir kaç gün daha bekleyip kan verin inşallah hamilesinizdir🤲😍
kutolg Mylife1 kesinlıkle hamilesin ben yaptık silik yok denecek kadar hatta ınanamadım 5 tane yaptım ayrı gunlerde suan 12 haftalık gebeyımm
detetedmom404 Mylife1 güzel haberlerini bekliyorum 🤲😍 instagramda birgebeningünlüğü ne bi göster istersen o daha iyi bilir
Mucizebebegim3 Mylife1 ovulasyon testni baskasinindan aldiysan ebru hanim bakmiyor yani bir gebenin gunlugu bakmiyor
MeltemKocamer Valla benimki baya pembeydi ama hamileymişim.baya silikti yani.testler genelde şaşmıyor.
BusraNR Hamilesin bence canım 😊 bende 4 gün önce bakmıştım silik çıkmıştı şuan 6 aylık hamileyim 😊 seninde öyle olabilir adet öncesi bakılınca test silik çıkıyormuş 😉
dilanbartos Bende 38+5 haftalık hamileyim. O günleri dün gibi hatırlıyorum 🤗 Eşim bozuk diyordu test için 😅
deletedmom501 Bende regle bir gün kala yapmıştım, ve bildiğin koyuydu ovulasyon. Bir umutla koşa koşa test almıştım hüsrandı. Gebelik testi alıp dene , kendini umutlandırma . Çünkü ben çok yıkılmıştım:(
Minikheyecan Benimde öyle olmuştu silik cıktı hamile değilim sandım sonra minnoşumuzun geleceğini öğrendik inşallah hamilesinizdir 😍
Gullcha Minikheyecan zaten normal zamandada yapilinca silik cikmiyormu vucudumuzda lh hep var silikten kastiniz nedir bariz bi pembe cizgimi digeri kadar koyu olmasada yoksa belli olmasi 2.cizginin yeterli mi canim
detetedmom404 Kızzz yap artık testi girip çıkıp sana bakıyorum ben duramıyorum meraktan sen Nasıl duruyorsun yapsana 🤦🏻♀️🙋♀️🙊
Mylife1 detetedmom404 yaptım az önce hiç bişey yokkk ve umutlarım morelim yerle bir suan o kdr kötüyüm kiiii anlatamam aşılama yaptır diyor herkd