MineelikCengiz Kiwi egg diye bir model var. Canlı olarak henüz görmedim ama internetten bakınca çok begendim. Kullanan arkadaşlar varsa iyi kötü yorum yapabilirler mi
Nsns MineelikCengiz @Cemrelif ay evet bende görünce çok begendım nerede satılıyor bilmıyorum ama henüz gidip araştırmadım da birebir burada bekleyeyım gören duyan kullanan olursa bilgim olsun
Esra-unal MineelikCengiz mine hanım merhaba instagram adresinizi tam olarak yazabilir misiniz bende bebek arabasının resimlerine bakmak istiyordum.
MineelikCengiz Haftasonu çokda güzel indirime girmişti ama güvenip alamadım beklemedeyim. Kiwi ve yoyko modelleri arasında kaldım
MineelikCengiz Hepsi buradada şuan ekstra indirime girdi kızlar 2100 tl. Ben aldım umarım memnun olurum. 🤗. Şansımıza artık💁🏼♀️
Nsns MineelikCengiz yorumlar n11de hep memnuniyet içerikli nasıl peki çok ağır mı sizce içinize sindi mi birebir nerede görebiliriz acaba yakından baksak
MineelikCengiz Nsns içime çok sindi. Bana özellikle puseti çok ağır gelmedi. Seat leon arabamıza rahat sığdı. Dış yüzeyi deri ve hepsi çıkarılabilir yıkanabilir.
MineelikCengiz Ben denizlide yaşıyorum. Birebir görebileceğim yer bulamadım. Yorumlara, kalite belgelerine, fonksiyonlarına ve estetik görünüşüne karar verdim. Hepsiburada,n11 gibi alışveriş sitellerinde mevcut. Bende o şekilde aldım.
Nsns MineelikCengiz gerçek fotoğraflarını görebilir miyim eğer size zahmet olmazsa ben o arabayı hiçbir yerde teşhir göremıyorum İstanbul’da yok sadece Sivas’ta şubesi galiba satıcıda birebir foto atma canlısı değil yazdım dün
Nsns MineelikCengiz ben n11 yada Hepsiburada da gördüm zaten birebir çekim istiyorum hani o sarı yaldızlı yerleri çok mu klişe diye ama modele bitiğim malzemesi nasıl mesela 5yıl garanti oluşu beni çok etkiledi eğerki kendiniz çekebilirseniz bana yandan yönden birsürü poz instadan fln bakabilirim ekleşiriz
MelekDirlikli MineelikCengiz merhaba fotoğrafları bana da atabilir misin acaba instagramdan takip isteği gönderdim size
Nagehan92 MineelikCengiz mine hanım bulamıyorum sizi instagramda nagehantuncernt acaba mesaj atabılırmısınız
Eceseher MineelikCengiz Mine hanım instagramdan mail attım size, biz de Denizli’de yaşıyoruz ve o arabaya bakıyoruz. Arabayı görmemiz mümkün mü? Kullanımı rahat mı, ağırlığı falan nasıl. İnternette çok bilgi Yok çünkü