DisiArslan Anisalenamom bende sezaryen sonrası zor oluyor dedikleri için normal istiyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz
Anisalenamom DisiArslan Banada sürekli bunu söylüyorlar bir kere normal yaptim cok güzel de beni baya korkuttular Amin hepimizinki insallah 🤲
Tupbebekile Anisalenamom valla ikiside baş olsa genede normali düşünmem hem bebeğimi hem kendimi riske atmak istemem
D-enizz Anisalenamom inşallah hersey yolunda giderse evet dün Dr normal görünüyor bakacaz dedi 37 38 hataya kadar bende yurt dışında kalıyorum kimse yok yanımda normal istiyorum
eminegulbalci Anisalenamom benim oğlum 22de makat geliş dediler ve asla dönmedi. 39+5te mecbur sezeryan oldum
Anisalenamom D-enizz Farkettinmi sende türkiyede direk sezeryan diyorlar ikiz olunca fakat Burda biri dönse digerinide döndürüyorlar yani normal dogumu destekliyorlar Insallah sende Bende normal yapariz saglikla gelsinler 🙏🤲
D-enizz Anisalenamom Amin inşallah 🙏🙏evet canım orda tek gebeliği bile soni sanci vermiyorlar cok şükür burasi zorunda olmasa kolay kolay yapmazlar sezaryen