mrymomc ktnzehra49 olur tabi bakayım rica etsem Instagram dan mesaj atabilir misiniz bana telefonumu vereyim veya siz iletişime geçeceğim kişilerin numarasını verin kullanıcı adım @zarifhanimcik Meryem Sığırcı
ktnzehra49 mrymomc şimdi eltimle konuştum malesef onların bşnasındaki bi avukata kiraya verilmiş uydu kenttekinide kapıcının numarasını bulup atarım size ☺️
parasetamoll mrymomc merhaba nereye atandınız tam olarak? Ben evimden çıkacağım da belki Ağustos gibi olursa yardımcı olabilirim 😊
ktnzehra49 mrymomc bu gün teyzemin kızıyla kpnuştum o orda oturuyo kapıcıyla konuşmuş kiralık daire varmış diye orası daha içindeki kiracı çıkmadan verilmiş dışardan gelecekleri için boşmuş şuanda
parasetamoll mrymomc benim binada çok ev boşalıyor burada olan eşiniz vs varsa bina görevlisine bi sorabilir siz nereye tayin edilmiştiniz? Kurum olarak?
mrymomc parasetamoll eşim polis çevre Yolunda iş yeri hastane çevresi yakın evin çevresinde fırın market çocuk parkı olsun evde temiz olsun yeter bana Instagram dan mesaj atabilir misiniz bana buradan geç görüyorum kullanıcı adım @zarifhanimcik