Nevin_bahar Sdtly özellikle yediğime birşey yok askında hatta sıcaktan hiç yiyemiyorum daha çok meyve ve salata yeşillik yiyorum ultrason dan ultrasona değişir dedi doktor
Padfoot fatmakoken1_ ya benim de bel fıtığım var beyin cerrahi doktoruna danıştım bu hafta. Fıtıklar ameliyatlık derecede değil o yüzden normal doğum yapabilirsin dedi. Çok ikilemde kaldım ben ya
fatmakoken1_ Padfoot benim baya ilerlediği için önermiyor ama doğum doktorum ne dicek onu bilmiyorum yani bile Bile kendimi riske atmak istemiyorum
Meloss93 Padfoot Figen Temelli Akın bizim doktorumuz 😊 evet beni de yapacakları zam korkutuyor 😂 nst ye de ayrı bir ücret talep ediliyor, sanırım her özel hastanede bu şekilde ilerliyor 🙃
Padfoot Meloss93 hayır ya çoğu hastane nst ücreti istemiyor. Bizim hastane dr sağolsun hem istiyor hem de fazla istiyor. Figen hocadan da çok memnun herkes çok duydum adını
Hilay34 Padfoot 32. Haftada yaklaşık 2000 kg idi, doktor bana da çok dedi bence değil orası ayrı 😂 35. Haftada çatı muayenesi ve nst yapacakmış, bana erken geliyor 🥺 her doktorun yoğurt yiyişi de farklı 🙄
Padfoot fatmakoken1_ anladım beyin cerrahından yazılı bir belge aldığın sürece sana sezeryan yapmak zorundalar