acemianneee_31 Esratayes bende öyle düşündüm ama bsey olsa doktor derdi illa benim nst de o zaman bizi neden geç alıyorlar anlamadım
Esratayes acemianneee_31 benim ilk gebeliktede 34-35 haftada başlamıştı nst bence normal bu haftalarda alması çünkü bu sefer haftada bir gidecez nst ye
Gizemsgumgum Padfoot bizim de 32 de 2097 grdı 44 cmdi doktor bebeğiniz zayıf ve uzun boylu dedi bence ne seninki az ne benimki çok ortalamaya uygunlar 💐
Ocean-blue Padfoot ben 10 gündür gitmiyorum boy kilo bilmiyorum ama nst 33 de başlayacak dediler. Fiyatlar zaten heryerde uçtu.
ruveyda3849 Ozlemyeni benimki kız. Kasılmalarım da oluyor sıklaştı şu sıralar günde 5-6 defa. Kontrolüm ikihafta sonra o zaman nst ye alır muhtemelen daha var benim
Meloss93 Padfoot doğum fiyatlarını görünce aynı hastaneye mi gidiyoruz acaba diye düşünmüştüm aynıymış ☺️ Bende oraya gidiyorum, doğum fiyatları Haziran sonu güncellenecek demişlerdi bana da 😧 geçen çarşamba 32. Haftalıkken nst ye girdim . Doktorunuz kim ?
Padfoot Meloss93 biz de bu salı 32+0 dık işte. Doktorum canım fatmanır temel 🌸 sizinki hangisi? Kim bilir ne kadar zam yapcaklar 😵💫
arenkus Padfoot 32. Haftada 2200 dü 💙 ben de medikalparka gidiyorum , nst ücretsiz, doğum Ücreti(sipinal) 4500 fakat temmuzda güncelleme olacak🤷🏻♀️ Nst ye de 32 hafta da başladı olması gereken de bu olduğunu söylüyor uzmanlar
Meloss93 Padfoot Figen Temelli Akın bizim doktorumuz 😊 evet beni de yapacakları zam korkutuyor 😂 nst ye de ayrı bir ücret talep ediliyor, sanırım her özel hastanede bu şekilde ilerliyor 🙃
fatmakoken1_ Padfoot şuan 31+3 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum 27 haftamda nst ye soktu perşembe günü kontrolüm var bakalım nolucak ben bide şey sorucaktım sezeryan yada normal doğum olduğunu 32 haftada söyler mi doktor ben sezeryan doğum istiyorum sağlık sorunum olduğu için bunu söylesem yardımcı olur mu acaba bilgisi olan var mı
fatmakoken1_ Padfoot bel fıtığım var ve beyin cerrahisi normal doğum yapmamı önermiyor felç geçire bilirmişim o şekilde söyledi
AmineAli Padfoot 32+3 haftada 2300 gr 48 cm di . İri bebek dedi doktor fakat anne baba fizyolojik yapısına göre değişkenlik gösterir mesela benim boyum 1.76 küçük bir bebek zaten beklenemezdi 😅 başkalarıyla kıyaslama yaparken kendi boy ve kilonuzu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim .
Padfoot fatmakoken1_ ya benim de bel fıtığım var beyin cerrahi doktoruna danıştım bu hafta. Fıtıklar ameliyatlık derecede değil o yüzden normal doğum yapabilirsin dedi. Çok ikilemde kaldım ben ya