Esra_G Oykubydarogullari yok olmuyo acaba gece mi oluyo anlamıyorum, bak şimdi ben niye kasılmıyorum diye telaş etcem 🤭😄 pazartesi doktora gidince sorayım
Oykubydarogullari Esra_G canım kasılmak zorunda dğeilsin.. belki daha geç başlar senin kasılmaların olması da olmaması da normal yaani 😁
Fatmasvs Oykubydarogullari benim 3 4 kere oluyor ama karnımın sağ tarafı ve alt tarafı oluyor. Tüm karnım olmuyor. Normal demi 32 de böyle olması
Deletedmom_110 Oykubydarogullari 34+4 teyim dün akşam çok fazla oldu hastaneye gittik rahimde yumuşama oluşmuş sizde de var mı öyle bişey
Oykubydarogullari Deletedmom_110 anladım canımm peki kasılmalarının süresini tuttun mu kaç dakika sürüyordu ve ne kadar zamanda bir oluyordu
Deletedmom_110 Oykubydarogullari evet belden 30 80 arası çıktı nst de doktor biraz fazla ama sık değil normal bu dedi
Mutlubirhamis Oykubydarogullari ben de 32. haftadayım ama kasılma nasıl oluyor bilmiyorum. Bi tarif edebilir misiniz belki benim de kasılmalarım vardır
Oykubydarogullari Deletedmom_110 anladım canımm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin evladını. Doktorun normal dediyse korkma. Herşey olması gereken vakitte olur. Geç yada erken değil.
Deletedmom_110 Oykubydarogullari Evet evet regl sancısı gibi belden vuruyor ve kasılma oldukça karnımda da oluyor