Necla06 desagr arkadasim 42. Haftasında kızını sağ saglim normal Doğumla dünyaya getirdi kızlar erken gelir diyorlar gerçekten sen bir istisnasın derdim ona şimdi seni de görücez bakalım diyo 😂
ElifKarata Selintrkn Lapseki deyim canm ben araştırmaya gidiyorum Servet beye 😍😘😊 sen hangi hastanedesin
Dilekkkk ElifKarata ahaha onu da demiomş kız uygulama direk atıomş senş sen tarih yazıp baştan giriomşsun 😀😍🐰
Selintrkn ElifKarata devlet hastanesi serkan satılmış ertuğrul a gidiyorum canım bende yakınmış günler 39+1im bende 😊
eti 39+4 deyiz biz de. 1 cm aciklikla geziyorum. Doktor 40 bitince fitille tetikleyelim dedi. Kilosu da onemli tabi. Napsam bilemedim. Keske dogursakkkkk
Merveyagmur Benim de kızım oldu 39 haftalikti ve zaman o kadar çabuk geçiyor ki dört buçuk aylık oldu ilk günler çok zor ama yüzüne guldukçe unutuyorsun herşeyi allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin son günler geçmez bilirim
ElifKarata Merveyagmur Amin canm benm cok sağol güzl dileklerin için ☺️🙏🙏 rabbm evladına uzun ömürler versin
Ayselsilahimigetir ElifKarata aman beklemesn artık benimde seninde gününü dolduran hic bi bebek beklemese keske 🙂
ElifKarata Selintrkn hımm Lapseki ye geldi geçen hafta serkan bey gitmiştim ona biraz ilgisiz gibi geldi ama tabi zorunlu göreve geldiği için de olabılır 😊😊
Selintrkn ElifKarata aaa aslında çok ilgilidir ama ben baştsn beri kendisine gidiuorum olabilir bayramdan sonra ezine de kaldı ni sürede çok gezdirdiler bu aralar onu ondan olabilr