Czn2105 Ozgee96 ederim tabi rabbim gönlünce olsun sağlıklı bir gebeliktir inşaAllah ve yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. 😊
Fatma0090 Ozgee96 alttan baksaydın belki bebegi de görürdü benim beş haftada usg ile sadece boş kese gözüktü alttan muayene istedi kabul ettim alttan görüp lkalp atımını da o zmn duyduk inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
EmineDefneGokce Ozgee96 karından benim zor gözüktü yolk sac 5+6 yım. Alttan baksa görünürdü içiniz rahat olsun
_Nur_1818 Ozgee96 Canım daha bugün gittim 4+6 vajinadan baktı kese göründü ama o kadar küçük ki hic sıkıntı yapma doktor o küçük keseye dış gebelik yok dediyse senin de değildir merak etme yüreğini ferah tut 🌸
Nazendehanim Ozgee96 çok erken en az 2 hafta beklemelisiniz zaten bebek en erken 6. Haftada oluşuyor gebeliğe göre . Benim boş gebeliğim 7+4 te belli olmuştu .HEM haftaniz hem kese capiniz boş gebelik demek için erken
Busraey18 Ozgee96 aynısını yaşadım geçen hafta bu şekilde göründü karından bugün tekrar gidecem vajinal bakacaklar bende 5+5 im
Ozgee96 Busraey18 canım ben bugün6+5 oldum yarin kontrolum insallah gorunur banada güzel haberlerini ver benide umutlandır
Busraey18 Ozgee96 oo seninki görünür ya aslında bende 7 haftalık ama geç döllenme olmuş geriden geliyor haber veririm inşallah
Ozgee96 Busraey18 benimde sanırım geç döllenme oldu artık yarın gidip güzel haberler alırız insallah 🙏🙏🥰