Ozgee96 Kızlar kese 16 mm bebek görünmedi benim durumumda olup 5 haftalık öğrenip bir bilgisi olan var mı
Deletedmom83940 Ozgee96 beş haftalık kesede bebek görünmez henüz geç döllenme olabilir 1-2 hafta daha bekleyin
minikkusummm Ozgee96 benimde böyleydi canim, doktorum daha erken demisti. Simdi alti aylik kucagimda sükür 😊
Czn2105 Ozgee96 Yukarı da yazıyor 5+5di benimki keseyi vajinadan 16mm ölçmüştü yolk sac çok netti ama karından ölçmüş olsaydı yolk sac gözükmezdi demişti canım. Vajimadan mı yoksa karından ölçüm mü seninki
Neslihan37_ Ozgee96 belki daha embriyo aşamasındadır kimi bebekler biraz daha geç oluşuyor 5 hafta çok erken kalbi bile oluşmuyor 7 haftaya kadar oluşur tahminim hayırlısı olsun inşallah
eab Cns322 ne kadar dı kese boyunuz acaba benimde 10 günde 2 mm büyümüş 6+4 de kesem 7 -8 mm di bebek olması gereken haftada ama kese küçük ☹️
Nnanaa Valla ben anlamıyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum. Kendi yolk kesemi bile görmemiştim dr söylemişti.
mylittlebabym Benim 5-6 da görünmedi 8 e kadar bekledik yine görünmedi. Doktor yolk keseside olmadığı için daha fazla beklemedi ve kürtaj oldum. Ama sen 8,9 hatta 10.haftaya kadar bekle acele etme derim.
Ozgee96 mylittlebabym cok gecmis olsun canim bakalım insallah boyle birseye gerek kalmaz insallah bebegim görünür
Minik1Civciv Czn2105 benim postlarıma da bakar.mısın lütfen benimde karından görünmedi yolk 10 cm kese doktor 12 olması gerekiyor yavaş büyüyo boş gebelik olabilir dedi vajinadan bakmadı
MerveEbru Ozgee96 5. Haftamda doktor kesemi zor gördü canım henüz erken bence bişeyleri yorumlamak için
Czn2105 Ozgee96 o zaman gayet normal gözükmemeli içini ferah tut çok harikadır doktorum çok şükür öyle demişti karından 25mm olmadan göremeyiz diye
Zln2152 Neslihan37_ kuzum bende 6 haftalık gebeyim muayene oldum doktorum kese var bebek henüz görünmedi yok dedi boş gebelikte olabilir dedi. Geç döllenme de olabilir dedi sizce de boş gebelik midir böyle olan var mı