Dlr48 Ilay-1 soyle hesaplayabilirsin kaç gun surdugunu adrtin baslangıcından yumurtlamaya gecen sure degilde adet kanamanın oldugu günden 14 gun onceyi sayman gerek o şaşmazmış yumurtlamadan 14 gün sonra adet kesin görürmüşssün gebelik olusmazsa
Ilay-1 Dlr48 İşte adet günlerim farklı döngülerde gerçekleştiği için o şekilde hesaplayamadım malesef umarım ovülasyon testlerinde bu hesabı yapabilirim
Ilay-1 Deletedmom_85 Gittiğim doktorlardan daha çok ilgilendiniz teşekkür ederim. Regl olana kadar devam edeceğim umarım görürüm ve sizinle paylaşırım teşekkürler 😊
Ilay-1 EzKrkcatkr Yaa çok teşekkür ederim umarım bende görürüm o günleri daha çok yeniyim ama insan çok heyecana kapılıyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻
Ilay-1 Burcu0707 Buraya yazmasaydım bırakıcaktım işe yaramıyor geri silindi çizgiler diye Allah razı olsun bilgilerni paylaşanlardan umarım benim gibi henüz bilgileri olmayanlarda okur ve testi bırakmaz
Dlr48 Ilay-1 bence bu testlere gore fegıl ıkı 3 gune bir esınle zevk alarak birlikte olmaya calıssan olur aslında zaten gebe kalınca bırde riskli olursa ben gıbı 9 ay koca yuzu goremeSın🥶 oyuzden cok takılmadan keyif almaya bak hem ozaman daha hızlı oluyo