BoNCuK043 Instagram da nilshome diye bir sayfa var ben 4 sene önce onlara tam set yaptirmistim ürünleri gayet çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim ☺️
Hamisbirhemsire Ben Umay bebek çanta olabilir reflü yatağı aldım daha kargoda gelmedi ama yorumları çok güzeldi evde koltukta ya da misafirlige gittiğimde rahat taşırım diye onu tercih ettim
Eslem_1 tubasd şu anda yerde duruyor mesela ama elimle bakıyorum bastırıyorum hala çok yumuşak ya da bebeğin ağırlığıyla belki zeminin sertliği birbirini dengeliyordur ama diğer türlü kullanışlı bir şey tabi ki bir yere gittiğinde vs kurtarıcı olabilir
Edabykl -Ozge15- bana arkadasim trendyoldan hediye aldi cok güzel ve kullanisli bişe en azindan oturma odasinda yanimda olsun dersen koyarsin koltugun ustune yatar çünkü sadece koltukta yatirmak bebegi rahatsiz edebilir 🤭🌸
Dark -Ozge15- baby nest yerine reflü yatağı alın bence. İşinize daha çok yarar. Hem bebek rahat ediyor hemde içiniz rahat oluyor gece falan. Hemde koltuğa yatağının içine onunla koyabilirsiniz
Ozge -Ozge15- ablam normal babynest almıştı 2yıl önce onun zamanında reflü yataklı model yoktu o da memnundu
Edabykl -Ozge15- kesinlikle rahat ben bide ana kucağı aldm onuda indirimden en azından is yaparken koyarım yere durur içinde gözümün onunde islerimi yaparım
catidaki_kedi -Ozge15- instagramda umay bebekten aldım canım ben. Puset setini de. O kadar kaliteli ve güzel ki tavsiye ederim