Saaki -Ozge15- aldığım için çok pişmanım bebiş zaten ya koltukta ya beşiğinde duruyor babynestide koltuğun üzerine yada beşige koymakta aldıktan sonra saçma geldi 🤭☺️
2bebetoluanne -Ozge15- annem almıştı benim ilk bebeğimde kullandım 2. De de kullancam inşallah iyi oluyor 5 6 ay kullanılıyor, koltukta yerde olmasından iyi 😊
tubasd Eslem_1 koydugunuz zeminin sertligi yeterli olur muhtemelen ben cok kullandim yenidoganken kendi besinin icindede onda yatirdim kendi yanima aldigimdada onda yatirdim annemlere giderkende yanima aldim onda yatirdim yattigi yer belli temiz rahat bana göre tabi tercih meselesi ana kucagim vs olmadigi icinde kullanmis olabilirim -Ozge15-
Eslem_1 Saaki 2bebetoluanne Bana da annem almış ama içi çok yumuşak ve yastığı da var yenidoğan bebek bu kadar yumuşak yerde yatar mı? Sanki biraz sert zeminde yatmasının daha uygun olduğunu söylemişlerdi..yastığı zaten hiç önermiyorlar
Saaki -Ozge15- nerede kullanmışlar acaba bana da fikir verirlerse bende kullanırım belki 😂 ana kucağı da var ama babynest şuanlik mutfakta masanın üzerinde duruyor yemek yaparken yatırıyorum aldım boşuna dolapta durmasın diye 😂
Saaki Eslem_1 aynen banada düz sert bir yerde yatmasını söyledi çocuk doktoru sadece yemek yaparken yatırıyorum bende ☺️
2bebetoluanne Eslem_1 benimki yastıksız canım, gündüzleri koltuk üzerinde göz önünde oluyordu, gecede beşiğe koyardım. 🤭
-Ozge15- tubasd Evet başka bi eve gittiğimizde de tertemiz içinde yatması çok mantıklı gerçekten alırım ben kesin 🤭
Eslem_1 tubasd şu anda yerde duruyor mesela ama elimle bakıyorum bastırıyorum hala çok yumuşak ya da bebeğin ağırlığıyla belki zeminin sertliği birbirini dengeliyordur ama diğer türlü kullanışlı bir şey tabi ki bir yere gittiğinde vs kurtarıcı olabilir
NM_mom https://ty.gl/p1qk1iohl4 Ben bundan alıcam belki size de fikir olur reflü yatağı hem de kafa şeklinin korunmasına yardımcı oluyormuş🤰🏼