ozlemshnnn Ykme1820 bende bikac hafta sonra detayliya gidicem dediğiniz fiyat çok uygun olduğu icin dediginiz yerin yorumlarina baktım. herkes cok kötü yorum yapmış siz daha önce gittiniz mi acaba?
ilkbebekim seymabayrak44 perinatoloji uzmanları maalesef o kadar az ki her devlette perinatoloji bölümü dahi yok, olanlarda da randevu almak mümkün olmuyor. imkanınız varsa perinatoloji uzmanlarınjn klinikleri oluyor onlara gidin
ipekelvanalparslan Sultangazi Haseki binasında filiz yarsilikal guleroglu çok iyi bir perinatolog ona takipliyim. Ayrıca detaylı ultrasonumu sisli fulyada prof Dr. İsmail Özdemire yaptırdım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
seymabayrak44 ipekelvanalparslan bugun bana özelde kş doktorum İsmail Özdemir’i önerdi perinatolog için 900 lira fiyat verdiler ama Prof . Olması cazip geldi kaç dk sürdü ve size fiyat ne verildi
ozlemshnnn Ykme1820 bu insanlar ne degisik ya ridvan bey demissiniz ismine varana kadar öyle bi kötü yorum yapmislar ki şaşırdım doğrusu. insallah memnun kalırsınız fiyati çok uygun gerçekten
ipekelvanalparslan seymabayrak44 ben 800 TL’ye muayene oldum remzi Gündoğan beni yonlendirmisti bir tık indirim oldu o yüzden. Bende numarası var sislideki yerinin isterseniz vereyim fiyat alın hatta bir tanıdık tavsiyesi ona indirim yapmışsınız bana da yapar mısınız derseniz bence yardımcı olurlar. İsmail hica gerçekten muhteşem bir doktor bizim bazı sorunlar gözüküyordu ama hiçbir şey olmadığını sayesinde anladık çok detaylı baktı inceledi bir saati geçmişti muayenemiz
Ykme1820 seymabayrak44 ben ücretli girişi yaptım eğitim üyesi pelin hanım 385 tl sonra o ilgilendi perinatoloniye gonderdi
seymabayrak44 ipekelvanalparslan ne zaman oldu peki bu hanfendi bana 900 dendi Remzi hocadan geldiğim bilindiği halde acaba indirimli fiyat mı idi
Murvett seymabayrak44 ben çok rahatlıkla randevu aldım cuma özellikle de cumartesi pazar günleri normal google üzerinden MHRS ye tam 15.59 da girip buluyorum randevularımı ve mükemmeeeel ilgilenmişti perinatolojide ki doktor bebeğimin bize el sallarken ki anını çekip vermişti yüzünü de çekip vermişti biraz şans işi doktorlar
Mervess_ss Murvett Benimde Cam ve Sakura’da detaylı ultrason için randevum var,size hangi doktor bakti acaba,inşallah bende memnun kalirim
ipekelvanalparslan seymabayrak44 canım ben 24+6 idi sanırım gittiğimde şu an da yarın 34 haftalık olucam 34+0 fiyatlarına zam geldi demekki ama emin olun içinizi rahatlatacaktır çok memnun kaldık biz