Kızlar yirmi gün önce gittiğimde perinatolojiye girmen gerekiyor dedikler yeşil alana yazdırıcaz dediler hala alamadım bugun gittiğimde kontrole sistemden sen yeşil alana alınmışsın zaten bekleyeceksin belki aylarca bile gelmez dediler peki ne olacak dediğimde çünkü bana 24. Haftaya kadar en geç baktır dendi suan 20+4 üm yapacak başka bir şey yok diğer hastanelere de bi bak sanki bi tek burası varmış gibi herkes buraya yüklendi sıra yok dedi doktor ikametime en yakın o hastane olduğu için gittiğimi belirttim . Arnavutköy de oturuyorum şaka gibi üslupları gerçekten . Ve bugun bebek hakkında iyi kötü bile denmedi rutin kontrolde elime ultrason kağıdı bile vermediler . Ekranı bile göremiyorsunuz . Sinirlenip çıktım . Gerçekten Başakşehir çam sakura şans meselesi 200 doktor ve asistan dan hangisi denk gelirse . Perinatolojiye şimdi nasıl sıra alabilirim çam sakura veya başka hastanelerden randevu bekleniyor diyor sürekli MHRS den alamıyorum bir türlü zaten aynı zamanda özele gidiyorum diye bari bu detaylı ultrason devlette olsun dedim ama sanırım olmayacak gibi özele de gidip fiyat olarak uygun Avrupa civarında gittiğiniz bi yerler var mı onları da yazarsanız sevinirim 🙏🏻