Emirin_Annesi02 otu genelde hastaneye yatış yapıldığında koyuyorlar suya. Nişan gelmesi doğumun yakında başlayacağını bildiriyor sadece. Acele etmeyin en güzel zamanda doğacaktır zaten 🌸

Bana aldigim aktar suyunu iciceksin dedi ama ben sadece dogum basladiginda suya koyup dua okunmasi gerek diye biliyordum simdi hangisi dogru bilen var mi acaba?

Melisssle suyunu iç de yazıyor bir çok yerde ama ben de aşamalarını bilmiyorum. Fayda gören biri anlatsa keşke

ebru2871 zeytinyağıyla iki kez yaptım ama devam etmedim nedense. Bir de sanki vajina ve dış kısımda yırtık çok olmasın diye yapılıyor vulva masajı. Rahim ağzı içeride çünkü. oraya ulaşabilmem mümkün değil 🤭. Bugün doktor kontrol ederken bile bayağı ittirdi ulaşmak için.

Tubmavi yurt dışında sürekli bakılıyor da tr de sadece son haftalarda bakılıyormuş. 37. Hafta dahil mi bilmiyorum ama

meriozer ya alttan ultrasonla bakar ya da elle muayene edip söyler. Öyle dışarıdan anlaşılacak bişey değil açılma. Bazen sancısız gidenler oluyor açılma 5 cm yi bulmuş oluyor bile. Ben 3 gündür sancılanıyorum hala 2 cm’ymiş

Emirin_Annesi02 Benim komşum doğum yapmıştı onun annesi anlattı akşama sancıları başlamış hastaneye gitmişler doğumu gerçekleşceği sırada suya konup okunuyomuş o ot birden kapalıyken açılmış doğumu kolay olmuş o ot açıldıkca rahimde acılıyomuş doğum kolay oluyomuş bana öyle anlattılar sen okumuyosun yani annen bi yakının kim varsa hastanede o yapıyor onlar netten bulup duasını okuyup da yapmışlar

Emirin_Annesi02 canim otu sancin baslayip hastaneye yattiginda koyman lazim rahmin acilmasi ve dogumu kolaylastirmasi icin.
        Hastanede yaninda goturebilirsen o anda yapabilirsen sanci cekerken suyunu icersen faydali oluyormus.. ama senin icin evden annenler vs birileri yapicaksa suyunu icmesende oluyormus. Bilen arkadaslarim boyle anlatti..

Melisssle canim ot yaninda olursa suyundan icersen faydasi olurmus ama sart degil suyunu icmen

Emirin_Annesi02 anladım canım ben çatı muayenesi olurken zorlanmamıştım onun gibi zannettim açıklığa bakmayı da