Glsmksk Btl2022 daha dün hastanedeydim 13+6 yüzü dönüktü ense kalınlığını ölçmek için arkasını dönmesi gerekiyordu çikolata yedim geldim olmadı yürüdüm geldim olmadı öğle yemeğini yedim biraz dönmüş doktor sallaya sallaya dönderdi sonunda inatçı kuzucuk 😂😂
Btl2022 Glsmksk haha senin bebişinde tam tersi olmuş desene 😂😂😂 bizim minnaklar bizim istediğimiz pozisyonun aksine gidiyor 😅
Mizgin09 Btl2022 herkez dedi kızlar göstermiyor buda baya nazlı çıktı diye bizim oğlan yanılttı 😂 geç oldu ama güzel oldu 2 kızım vardı şükür rabbime nasip etti Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah 🤲😘
Btl2022 Mizgin09 amin canım inşALLAH 🌹 banada diyorlar kızdır arkası dönük diye 😂 hangisi olsa baş göz üstüne ilk olcak benimde 😍
Btl2022 mmiross evet alıştırdım kendimi hamilelik önceside 20 bin yürüyordum şimdi bu kadarcık yeterli 😍❤
-yenisine- Btl2022 benim oğlan sabırsızlıkla heralde maşallah 12 haftada öğrendik cinsiyetini gösterir inşallah şuan 24 haftadayız biraz fazla hareketli olduğumuz için yüzünü net göremedik daha😇
Btl2022 -yenisine- ahh benimkide gösterse cinsiyetine razıyım gerçekten 😅 17.haftama giricem göstermezse daha detaylı ultrasonda bekliycem o da olmazsa yapacak birşey yok 😅
Mizgin09 Btl2022 Ben kızlarımı 13 haftada hemen öğrendim oğlumun arkası hep dönüktü ama bilemiyorum şimdi sağlıklı olsunlarda kızı erkeği fark etmiyor 😘
Btl2022 Mizgin09 tabi ki sağlıklı olmaları yeterli bize ❤ diğer cinsiyet mevzusuda hazırlık yapabilmemiz için yoksakız erkek asla farketmez 😍
Btl2022 H-26 dün yedim girdim bi çikolata kıpır kıpırdı ama bağdaj kurmuş doktor göremedi yine cinsiyeti 😂 haftaya tekrar gideceğim
myangelson Btl2022 12-16-19 haftalarda hep cinsiyet söyledi doktor 19 dan sonra sırtını bir döndü detaylıda bile yüzünü göremedim. 22 haftada gittim geçen hafta hiç göremedim bı burnunu gorebildik 😂🤦🏻♀️
Btl2022 myangelson 😂😂 size resmen doğana kadar merakta kalın nazı yapıyor 😅😅 benim civcivim dün yüzünü dönmüştü ama bu swfer bacaklar bağdaj kurulu göremedim
H-26 Btl2022 beni bebisinde öyle yaptı erstsi Baha gitim hem cinsiyetini öğrendim hemde ense kligni ölçtü doktor biz şimdi 25+5 gunluzu
myangelson H-26 yok doktordan önce de yedim doktorun kapısında beklerken de yedim yok yediğim çikolataları beğenmiyor galiba 😂😂
Nrglesim2 Btl2022 ben 22. Haftada öğrenebildim cinsiyeti sürekli sırtı dönük bacakları kapalıydı utangaç bir oğluşumuz olucak inşallah 💙
Btl2022 Nrglesim2 hadii hayırla sağlıkla kucağınıza alın oğluşunuzu 😍 benim bebeğimde bir açsa bacaklarını darısı başıma 😄
Papatya1997 Hamilelgımız aynı bende suan 17+0 oldum 14 de ıkı farklı doktor erkeğe benziyor dedı ama bu haftalarda yanılma payı oluyor yanılabılıyoruz dedı 🤪 Salı günü tekrar gıdecegım randevum var bakalım hayırlısı olsun 😂😂
Btl2022 Papatya1997 kaderdaşım benim 😂 bende dün gittim haftaya çarşamba tekrar gidiyorum umarım ikimizde sonucumuzu alırız 😅😅❤