Btl2022 Bussbusss az kalmış doğuma 🙊😄 senin civcivin tam nazlıymış desene.. umarım benim ki bana o nazı yapmaz 😅
Btl2022 Burcuhanm1 😂😂 çok nazlı olacak bizim minnaklar başımız yandı 😅😅 pazartesi gidiyorum başka hastaneye 4d renkli ultrasona gircem orda görüyorlarmış bakalım umarım görünür cinsiyetine bile razıyım 😂
Deletedmom2265 Btl2022 Benim kızım 20.haftaya kadar herşeyi çok güzel gösterdi 20 den sonra hiç göstermiyor 35 haftalık yüzünü göremiyoruz 🥹
Btl2022 Deletedmom2265 ama cinsiyeti kız yani değilmi 😄 keşke benim bebeğimde bi cinsiyetini gösterse. Sırtından ve kafasının arkasından başka bişeyini göremedim. Yarın 16.haftam bitiyor. Büyüyünce daha sıkıntı diyorlar göstermesi 😅
Btl2022 Burcuhanm1 tabi ki canım orası öyle kesinlikle. Göstermezlerse yapacak bişey yok. Eski sistem süpriz olur doğumda 😋❤
Deletedmom2265 Btl2022 Evet kızım olacak elhamdulillah 🤲 Büyüdükçe gerçekten göstermiyorlar ama sen üzülme daha önünde detaylı ultrason var orda görürsün raporada yazılıyor cinsiyeti detaylıdan sonra alışverişe başladım ben bazen yanlışlıklar olabiliyor 💓
mmiross Btl2022 siz hareketli olun yürüyüş yapın egzersiz falan dönüyor biraz da yeri genişleyince mutlaka döner bende de oldu😀
Btl2022 Deletedmom2265 inşaALLAH canım benim bakalım herşeyin hayırlısı diyelim bekleriz gösterdi gösterdi.. göstermezse sağlıklı olsun süpriz olur artık 😄❤
AskinOz Btl2022 Bebeğim sen yine iyisin ben şuan 33+2 haftamdayım hala göremedim yüzünü. Büyük ihtimalle doğunca görücem artık 🤷🏼♀️ Cinsiyetini öğreneceğimiz haftalarda da bacak bacak üstüne atıp öyle oturuyordu. Anlayacağın sen daha iyisin yani üzülme 😂
Btl2022 AskinOz beterin beteri var haline şükret dostum diyorsun 😂😂 bizim bebekler süprizci olacaklar 😅😅
Mizgin09 Btl2022 oğlumu 20+6 da öğrendim hiç göstermiyordu sonra tatlı şeyler tükettim gösterdi şimdi 29+4 düm halen yüzünü göremedim hep sırtı dönük babası gibi inatçı artık doğumda görürüm napayım
Btl2022 Mizgin09 amann bayağı bekletmişş 🙈🙈 inatçı nazlı civcivlerimiz. Bende pazartesi bi tatlı dopingi yapıp gireyim Ya ALLAH BİSMİLLAH diyip 😅😅
Mizgin09 Btl2022 herkez dedi kızlar göstermiyor buda baya nazlı çıktı diye bizim oğlan yanılttı 😂 geç oldu ama güzel oldu 2 kızım vardı şükür rabbime nasip etti Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah 🤲😘