Aytiii Alyadua1009 tiroid bezi canım, hormonları çok etkiler..ben hamile kaldığımda yükseldi, doktor hemen ilaç yazdı 7, ayımdayım düzenli olarak kullanıyorum. Doktorunuza danışın, korkulacak birşey yok
cemreee__ Alyadua1009 canım tsh yüksek ploraktin yüksek bunlara ilaç kullanırsın bende kullandım hamilelik planlarken özellikle tsh 1 seviyelerinde olması lazımmış çok önemlymiş ben iki aydır ilaç kullanıyorum bundan dolayı
Aytiii Alyadua1009 canınızı sıkmayın, ne güzel zamanında bildiniz..ben 2 sene bilmedim, çocuğum olmuyordu
aynenkezoaynen Alyadua1009 Sıkma canını herşey gönlümüzcw olacak inşallah rabbim yakın zamanda güldürecek yüzümüzü inşallah🌹🥰
Aytiii Bfduam hamile kalmak için 2.5 sınır diye hatırlıyorum..ama emin değilim..unutmuşum..en iyisi doktorunuza danışmak
Aytiii Alyadua1009 rica ederim canım🌸 unutmadan doktorunuza folikasitte yazmasını isteyin 3 ay önceden başladım hamile kalmadan
Bukah Alyadua1009 kabaca kansızlığın var canım hemoglobin düşük demirin düşük demirin düşük olduğu için uıbc dediği (Total demir bağlama kapasitesi ) yüksek çıkmis bu çok normal çünkü bağlayacak demir yetersiz olduğundan kapasite artıyor. Troid hormonun 4.5 ün üzerinde olduğu için biraz yüksek ama gebe kalmaya engel değil gebe kalmadan tedaviye başlar düşer o. Ama prolaktin yüksekliği gebeliği engeller o da çok aman aman yüksek değil o da düşürülür kanında gebelige engel olabilecek bariz birsey görünmüyor senin yine en detaylı şekilde doktorunla konusman daha iyi olur geçmiş olsun. Unutmaki gebe kalamamaya en büyük sebep strestir. Stres gebeliğin baş düşmanı herşey normal olur ama stres yaparsan yine olmaz üzme kendini bu ay olmadi öbür ay olmadı yerine rahat bırak kendini emin ol ne zaman unutursan Allah’ta nasip eylediyse o zaman çıkar gelir minik sürprizin sağlıcakla İnsallah 🤲
Bukah @“Aytiii”#p22624113 aslında hamile kalmaya engel değil sadece bebekte mental yatersizlik yapacağı için düşürmek istiyorlar. Ben hamile kaldığımda 4.07 çıkmıştı mesela şimdi ilaçla 1.90 larda felan seyrediyor hatta hamile kaldığında değerleri 20 lerde olanları biliyorum ama yüksek dozlu ilaçla hızlı şekilde 3 lere 4 lere düşürüyorlar.
Bukah Bukah ama tabi bu süreç gebelik öncesinde halledilse daha güzel olur. Zaten doktoru düşürür onu ilaç başlar olası bir gebelikte bebegin mental sağlığı için hazırlık olur
Aytiii Bukah yazmak istemedim burda, ben tiroid yüzünden 2 düşük yaptım, tabi bilmiyordum..haklısınız çocuk gelişmiyor ve düşük gerçekleşiyor
Domatesannesi Alyadua1009 tsh değerinin hamilelik için 2.5 altında olması isteniyor o birazcık yüksek kan değerlerin ve Demir düşük onun için ilaç yazabilir doktor