Tueaksy benimmdunyamm benimde 14. Hafta çıkmaya başladı doktora gitmiyomusunuz siz gelişip gelişmediğini söylüyorlar .bunları dert ederek strese girme bence . Asil ozaman bebekte etkilenir
myangelson Bende kendi göbeğim vardı zaten hep hamile sanıyorlardı ama 18den sonra birden büyüdü şuan 22 yim aşırı büyük geliyor 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Benjaminannesi Alparslaninannesii çok rahatsız edici konuşuyorlar ve gerçekten belli etmiyoruz ama güzel bir davranış değil bence
Krizantemm H73 yok ben endişe etmiyorum zaten aksine daha iyi diye düşünüyorum çatlak olmazdı en azından ama 20 den sonra baya baya büyüyor sağlıklı olsunlar da bebişler önemli değil ✨
Kader_p 7 aylık hamile olan ben hamile olduğum bile anlaşılmıyor çok normal hele ki o hafta da çıkmaması
Umay255 Alparslaninannesii benim karnım varda bi işe yaramiyo 12+4 oldum milletin ağzı durmuyo 3 aylık öyle göbek mi olur o ne aman neler neler 🤣🤣
ilkbebekim Umay255 yav arkadaş göbeğin olsa dert olmasa dert millete ya 😂😂 14 haftalığız bana da hamile değilsin heralde bu nasıl hamilelik diyorlar 😂
myangelson Milletin ağzı durmaz göbeğin çıkmaz neden çıkmadı bakamiyor musun der çıkar bu ne böyle ne kadar çok karnın var benim o kadar değildi vs. vs. Nefret sebebi bu “millet” 😠
B-01 Alparslaninannesii 37+5 haftaligim çok şükür catlagim yok göbek altında belli belirsiz var sadece insallah doğuma kadar artmaz😀
Yaseminf Alparslaninannesii canim benim taaa 7. Ay adam akıllı çıkmaya başladı ic karnım geniş diyorlar normal bisey panik yok
haklisinesracim Alparslaninannesii ben 29 haftaligim ama karnım yok 11 de ne olacak ki. İlk gebeligimde de böyleydi ve hiç çatlak olmadı bende. Büyümemesi daha iyi bebeğim de iri doğmuştu üstelik😅