Sedefaksu Ben de tekirdağdayım fakat nerde doğum yapcağım hakkında tek bir fikrim yok, hastane sayısı o kadar yetersiz ki ☹️ Kontrollere özele gidip doğuma şehir hastanesinde mi yapsam acaba orda yapan tanıdığınız var mı nasılmış?
Nskyhn Sedefaksu şehir Hastanesi’nde sanmıyorum iyi olacağını. Bı kere su gibi akıntım oldu koştur koştur acile gittik su geldi korkusu ile 16 haftalık hamileydim ama çok kötüydü. Allah’ım bakmam bu kadar mı zor yok ebeyi bekle ebe geldi yapacak bir şey yok diyor yalvarıyorum artık. Doktor zaten gelmiyor. Sinir oldum. Zor bela test yaptırdık çıktık. Kaç saat bekledik. Zaten 2-3 defa kontrole gittim doktor ile tartıştık bir daha adım atmam dedim. İnsan gibi davranmiyorlar
Sedefaksu Nskyhn ayy allahım ya korkunç zaten tecrübesizim her konuda ve doğum konusunda da şehir hastanesini çok kötü diyolar eşimde ısrarla herşey normal giderse oraya mı gitsek acaba diyor. Yaşam hastanesinde de söylenilenden fazla para aldıklarını ekstra hep ücrer çıkarttıklarını söylüyolar
_Arslan_ Nskyhn ben ilk zamanlarda ağrım var diye gittim bana kanaman yoksa sıkıntı yok dedi acildeki doktor niyetine koydukları 20 yaşındaki kız bu çocuğa bişey olursa ızdırap olurum size dedikten sonra yatırıp karnımı muayene etti dün zaten çok saçma şeyler yaşadım öyle olmuski paran varsa git özel hastaneye yasa yoksa devlette öl empati sıfır tahammül yok ilgilenmek zaten hak getire kadın doğum acil diyip ultrasonda koymuosan başlarim senin yürüyen merdivenli binana yani
Nskyhn Sedefaksu evet orası öyle. Orası bı de fiş falan da kesmiyor saçma sapan. Biz de o yüzden star medica ya gidiyoruz doktorumuz orada
Neslihan37_ Sedefaksu biz Tekirdağ malkaradayiz şehir Hastanesi’ne perinatologa gittik riskli değilseniz size neden bakayım dedi. Hastane içi zaten dışarda kıyamet kopmusta hastaneye sığınmış gibi millet. Sağlam gelen hasta çıkar asla tavsiye etmiyorum o kargaşa ve kalabalıkta doktor muayenesine gitmeyin. Yaşam Hastanesi’nde Esengül hanımı çok ovuyorlar ama doğum falan çok pahalı bu devirde durumu olan özelde doğum yapsın hicbirs y para cikismiyor artık…. Biz Keşan devlet Hastanesi’ne Kerim tamere gidiyoruz gerçekten k ndisi çok tecrübeli ve tatlı dilli bir insan. Ayrıca ebeler de gerçekten iyiler hastane olarak çok fazla kalabalık yok sadefe kerim bey çok iyi bir doktor olduğu için onsa randevu bulmak sıkıntı kapısında da kalabalık oluyor. İmkanı olan keşana gelsin derim ya da malkarada oturanlar için.
Srpriz_bebek Neslihan37_ bende malkarada. Oturuyorum kesan devlete gidiyorum kerim beye randevu bulmak zor o yüzden sezgi hanıma gidiyorum ama ebeleri çok övdüler hasteneyi övdüler imsallah herşey yolunda gider görecez bakalım 😃 39+1 oldum daha doğum belirtisi yok
_Arslan_ Mellllllll doktorunuz hangi hastanede anlasmaliysa ona git bnce bn volkan beye gidiorm mecbur yaşamda Olcam ama fiyatı hiç bilmiorm yapicak bisey yok harç bulucaz borç bulucaz yapicaz bn şehir Hastanesi’nde fln doguramam çok saçma davraniolar bir tane iyi doktor var oda ona deng gelicegin meçhul
Sedefaksu _Arslan_ evet ben de eşine gidiyorum esra hanıma çokta memnunum. Yani büyük ihtimalle ya starmedikada ya da yaşamda olcam çünkü istemiyorum şehir hastanesini. Eşim de ne düşünüyor bilmiyorum valla sinir oluyorum keşke bi doktorla tartışsam bişey olsa da asla buraya gelmem bi daha falan desem tutturmuş ne yapcakları belli değil hastanede diye ne yapabilirler allah aşkına ya bütün doğum paketinin içeriğini öğrendikten sonra nolcak yani anlamadım
Mellllllll _Arslan_ Ümit beye gidiyorum Genesise, yaşam ve star medica ile anlaşması var. Ama ikisinide bilmediğim için hangisi daha iyi diye öğrenmeye çalışıyorum fakat sorumdan çok çok alakasız cevaplar veriyorlar :) şehir hastanesi veya Keşan devlet diye ya da doktor sormuyorum ki 🤦🏻♀️Şehir hastanesi devlet vs doğurmam zaten sürekli azarlıyorlar.
Aslhnklk Sedefaksu Starda takipliyim filiz hanıma şehir hastanesini tavsiye etmiyorum 4500 du dopum herşey dahil normal sezaryan farketmiyo bu ay kontrolde sorucam bakalım zaman gelmişmi 5000-6000 arası bekliyorum kamu çalışanlarıyla anlaşması var. Dopum yapan bi arkadaş vardı burda sordumda starda acil doğum yapmak zorunda kalmış gayet beğenmiş ilgiyi alakayı felan hijyenik olduğunu söyledi sadece küçükmüş oda normal bina olarakda küçük zaten Mellllllll
Sedefaksu Aslhnklk ya oda küçüklüğü sıkıntı değil sonuçta satın almıycaz alt tarafı 1 gün durcaz önemli olan orda görceğimiz muamele aslında. Şehir hastanesinde insanı korkutan personelin davranış şekli doktor dahil.. of umarım ikisnden birinde yaparım doğumu.. hayırlısı olsun hepimiz için kızlar 😞
Aslhnklk Sedefaksu Ben bi defa gittim keseyi görmek için oda eşimi içeri almadılar. Eşim orda dedi beni bebeğimi bana nasıl göstermezler diye bir bu yüzden özele geçtik bide ilgi alaka sıfır adamın muamelesi sanki anasına küfretmişim gibiydi koskoca bi oda zaten sen bebeği göremiyosun bile saçma sapan bişey bissürüde hamile bekleyen bayan vardı benimşe randevu saati aynı olan bile vardı
Sedefaksu Aslhnklk evet benim eşimi de almadılar.. hiç konuşmadan usg ye baktılar herşeyin normal dedi bana ertesi gün kendi doktoruma gittim şekerin var dedi gebelik şekeri çıktı. Demek kendi doktoruma gitmesem kim bilir ne kadar çıkcaktı şekerim ordaki doktorun yüzünden
_Arslan_ Mellllllll aynen seni çok iyi anliorm ama ben genesistekilerin sadece yaşamla anlaşmaları var diye biliyordum ayrıca çok iyi bir doktora gidiormussun zaten ben en başından volkan beye gidince değiştiremedim bu aralarda panik atağım başladı napicaz bilmiorm adam kovucak bni diye korkuorm artık bn mecbur yaşamda olucam arkadaşımın şansına çok iyi hemşireler düştü çok ilgilendiler Star’da iyi ama orası çok ayak altı oldu gibi gelio bana ama fiyatlar yaşamdan bir tık daha ucuz onu biliorm
Queen59 Mellllllll ben Star’da doğum yaptım canım memnun kaldım yaşam daha pahalı bence fazla para vermeye gerek yok
Tugceasil Mellllllll ben de ümit hocaya gidiyorum. Yaşama geçen gün sordum 7.5 olucakmuş 1 temmuz itibariyle 8.5 yarı suit 9.5 tam suit. Ben de ekimde doğum yapacağım kısmetse sen kaç haftalıksın
Mellllllll Queen59 neleri kapsıyor hastanede kaldığın süre boyunca nelerle ilgileniyorlar ve ücret sorabilir miyim :)
Nskyhn Mellllllll dün doktordaydik. Aşağı inip sorduk 5500 şu an doğum. Epidural iğnesi +1500. Topuk kanki bebeğin işitme testi annenin ilk muayenesi falan içindeymiş. Kendini ait oda falan. 1-2 gece konaklama.
Queen59 Mellllllll yani ben 2021 ekimde doğum yapmıştım 3400 dü o zaman herşeyimle ilgilendiler kulak testi topuk kanı sanırım bide odaları biraz küçük ama banyosu var hemşireler temizliğini falan yapıyorlar
Aslhnklk Nskyhn 5500 mü olmuş star bize herşey dahil demişlerdi epidurale ayrı aldıklarını söylemediler ben onuda dahil sanıyodum