Deletedmom7373700 Elifim54 300-500 TL alt tarafı. Sonuçta gereksiz bişey için değil ailenizi görmek için harcadınız o parayı. Doktorunuzda müsade ettiyse gidin görün ailenizi. Zaten doğuma da az kalmış. Bende gideceğim mesela bir kaç hafta sonra. 1 ay önce gitmiştim daha. Ama yine gidip göreceğim. Çünkü artık haftam ilerliyor. Karnımda büyüyünce zor gitmem. Fırsat varken değerlendirmek lazım ç
Deletedmom7373700 Elifim54 şu an 4 saat mesafe var aramızda. Ama öncesinde 13-14 saat sürüyordu. Yine de gidiyordum özledikçe.
Nurcantas65 Gurbet dediğin şehir dışı,o zaman benim ailem başka gezegende çünkü Bakü’deler ☺️😅 bilet almissan iptal etme canım,en azından kafan dağılır bir kaç gün iyi gelir 🌸
Mrv58 Elifim54 gidin hem aynı şehirde değiller hemde seneye kadar gidemeyecekseniz birz değişiklik olur bende ayrı sehirdeyim 3 buçuk saatlik mesafe 33 haftalıkken gittim 38 haftalıkken döndüm hem moral oluyor iyi olur yani
Gizem260 Elifim54 valla herşey her zaman alınıyo bence yaşamak istediğiniz gibi yaşayın gitmek istiyorsanız gidin zaten son tek başınıza rahatça olan zamanlarınız ben gidin derim herkes herşeyi konuşuyor zaten eşya dediğiniz şey her zaman geçte olsa alınıyo bi şekilde
Ksks07 Elifim54 canım sen ücretini içine dert etme. Çünkü ölümlü dünya sevdiklerimizle olduğumuz anlardan gayri bir şeyimiz yok. Doğan elbet bir şekilde büyüyor. Eğer sonrasında göremeyeceksen elbette ki git. Ancak sadece şunu düşünmelisin şuan sağlığın buna el veriyor mu? Hamilelik seyrin güzel ise geç olmadan gitmiş olursun . Sağlıkla git sağlıkla gel İnşallah 🤍🙏🏻Bende 29-30’da ailemi görmeye gittim 31 gibi döndüm. İyi ki görmüşüm, 15 gün beraberdik çok iyi geldi. ☺️
Rummmi Elifim54 böyle düşünmeyin aile ile geçirilen vakit kadar kıymetli birşey var mı keşke dememek için her zamanın tadını çıkarın
Benjaminannesi Elifim54 ben de çok gitmek istedim bir bebek için sakıncalı otobüs için diyorum bunu ötekileri için bilmem ikincisi bencede ona vereceğin parayı bebek için ayrıca şeyler alabilirsin ama gerçekten sıkıldıysan git
Benimennembirmelek Elifim54 ben kendim tokatlıyim eşim Vanlı memleketime gitmeyi çok istiyorum ordaki yemekleri çok özledim 🥺 İNŞALLAH yakında gitmeyi düşünüyoruz
Fundatercuman Elifim54 Valla bende hamileliğimin başlarında devamlı ağlıyordum öyle kötüydüm ki eşim sağolsun 40 günlüğüne göndermişti beni baya iyi gelmişti ilaç gibi. Şuan 30 haftalık hamileyim ama annem doğumda yanıma gelecek diye tekrar gitmiyorum planım bebek 7-8 aylık olunca onunla beraber gitmek inşallah😂 Ama sen uzun zamandır gitmediysen bı de bunaldıysan git bence doğum öncesi sana da iyi gelir moral olur 💚
ErhanKubra Elifim54 bence çok büyük eksikleriniz yoksa ailenizin yanına gidin alacağımız hiç bir maddi şey ailenin verdiği manevi huzuru vermiyor ben gurbette değilim ama ailemle olmaak bana herşeyden iyi geliyor😊
Anneliff Elifim54 git bi seni gorsunler prensesler gibi ilgi gör bende 27 haftalikken gittim 3 hafta kaldim esim almaya geldi parayi insan kafasina takiyor bende ayni seyleri düşünmüştüm benimki dahada uzakti hem ama iyiki gitmisim diyorum simdide. Hamileligini hic gormemis olacaklar gitmezsen o tarafindan bak bayrami da ailenle gecirirsin esinide gormus olurlar boyle seyler ailenide seni de mutlu eder gitmeden once esim biraz endiseliydi zor olur mu vs diye doktorum en onemlisi moral psikoloji demisti