Glck_anne Nisa_yvs Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.bende dün 37+2 ilken 24 hazirana gün aldım 38+6 olarak doğuma gircem inşallah ☺️Dün 37+2 olarak kilosu 3055 di.senin ki kaç😍
sevcem12 Nisa_yvs ben de 38+5 te 21 Haziran da sezeryan olacağım nasipse, günlerimiz tam aynı sizinle. Cumartesi gitmiştim en son 37+2 de 3250 demişti ama tabi +-200/300 düşünmek lazım, heralde 3200 felan doğar. İlk oğlum da 3260 doğmuştu 38+3′te.
Nur123aa Kizum napicam bilmiyorum ya gitgide kilo alıyor doktorlar beklemekten yana bem nasıl cikarcam diye düşünüp duruyorum 😭
Ela7400 Nisa_yvs bende 36+2 yim bugün gittim ama grev var diye bakmadılar tabi neyse sadece şey hoşuma gitti doğum tarihi efsane olacak şimdiden 22.06.2022 bende diyorum keşke kendiliğinden gelse haftaya Çarşamba efsane bir doğum tarihi olurdu bebeğimin 😂🤦🏻♀️ sağlıkla gelsin inşallah kiloya çok takılma herkes birbirinden farklı anne rahmine düşünce genetik olarak boyu da kilosu da belirleniyor diye bir yerde okumuştum ve zaten doğduktan sonra bebekler de biz gibi ödem atıyor ve kiloları düşüyor önemli olan aklı fikri eli ayağı yerinde olsun gözü görsün kulağı duysun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun gerisine takılma emzirmeye özen göster bence anne sütü herşeyden kıymetli 🤍🌸
Pcoslubiranne Nisa_yvs bende ilk oglumu 37+1de 4 kilo dogurdum ama bu pek iyi bir sey degil.hem kanalda sıkışti hem de kuvoze girdi 8 gun.