Bfduam Kvser ha haa canim benim ya, kimse anlamaz bizim ironiyide:) Ne olacak.bizim bu ferrari muhabbetleri:) Ins böyle yaşayan birileri olumştursa cevap gelir. Sende var mı gelişmeler, ne surettesin?
Kvser Bfduam yaaa canımmm benim 🥰 yumurtlaman geçti mi ne zamandı ? Adet tarihin ne zaman ? Bende hsg nin 3. Ayındayım inşallah bu ay olur olmazsa şehir dışında bir doktor var ona gidecem canım inşallah rabbim nasip eder bizlere evlat 🙏🏻🌸
Kvser Bfduam can yumurtlama mı yaşıyorsun dedi o zaman da öyle kan vs gelebiliyormuş . Hadi inşallahhhhh rabbim nasip eder canım .🙏🏻🥰 ne zaman peki adet tarihin peki ?
Pemberuya Bfduam Kuzum yaa benimde reglime 6 gün kala kahverengi nokta şeklinde lekelenmem olmuştu öyle anlamıştım bence yerleşmedir 😊
Bfduam Pemberuya canım çoğaldı adete döndü galiba. Geçen ay 12 gün gecikmisti, şimdide 10 gün erken geldi. Sen ne yaptın, cennette bekleyen bi meleğin var, Rabbim tekrar nasip edecek inş🤲
Anncem Pemberuya benimde adetime 6 gün var ve pembesi leke gördüm bende ama dayanamayıp hemen test yaptım negatif çıktı siz hemen mi test yapmıştınız
HusnaNur1107 Bfduam canım üstüne görme diye bişey var geçen ayki adetinde hamile kaldın belkide Genelde üstüne görmede kan geliyo öyle leke gibi bi araştır istersen.
Izm123 Bfduam olabilir canım sonuçta yerleşme demek daha bebek yeni oluştu demek zaten bu beta HCG yükselmesi senin anlaman 10 günü bulur
Kvser Bfduam yaaaa 🥺üzülme artık boşver takma ben öyle yapacam artık olursa olur olmazsa olmaz diyorum . Sende bırak akışına böyle kendimizi yiyip bitiriyoruz 🥺