Bfduam Arkadaşlar, Daha 10 günüm varken bugün kan geldi, adet kadar yoğun değil, peceteye bulaşacak şekilde. Böyle bi tecrübesi olan var mı ne olabilir? Yerlesme böyle olmuyor di mi?
Izm123 Bfduam Yerleşme olabilir canım. Ama adetine 10 gün varsa daha çıkmaz birşey adetini bekle test yapmak için
Momonlyn Bfduam Hamile olmadan önce bende yaşadım aynı şeyi doktora gittim hemen alttan muayene etti enfeksiyon ve mantar var dedi ilaç verdi geçti
Izm123 Bfduam olabilir canım sonuçta yerleşme demek daha bebek yeni oluştu demek zaten bu beta HCG yükselmesi senin anlaman 10 günü bulur
HKclm Bfduam anladim canim. Beklemekten baska bisi yok sanirim suan. Testte de kanda cikmasi biraz zor gibi sanki adeti bekle
HKclm Bfduam aynen canim 12 13 gun sonra ogrenenler varda ondan dolayi dedim 10 11 gectiyse kanda belli olabilir belki diye
HKclm Bfduam beninde adete 10 gunum var ayniyiz sanirim sizinki gibi herhangi bi durum yasamadim henuz bekleyip gorelim insalalh
68Tazeanne Kızlar arkadaşımın adete 2 gün kala yerleşme kanaması gibi kanaması olmuş üstünden 1 hafta geçti ama testi negatif başına gelen var mı neden olmuştur sizce ?
Bfduam Kvser ha haa canim benim ya, kimse anlamaz bizim ironiyide:) Ne olacak.bizim bu ferrari muhabbetleri:) Ins böyle yaşayan birileri olumştursa cevap gelir. Sende var mı gelişmeler, ne surettesin?