Gulcansckn Deletedmom83940 Ben adet olmayı bile unuttum, nasıl birşey hatırlamıyorum 😂😂 3 sene 3 gebelik 🤰 tek rahat ettiğim şeydi gebeliklerimde 😂😂 bebeğim şimdi 7,5 haftalık oldu bugün ilk defa hafiften başladı adetim bakalım nasıl olacak 🤣🤣🤣
tarcinnnn Deletedmom83940 bir şey söyliyim mi en hoşuma giden şeylerden 😂 dünya varmış be her ay her ay 😂😂
Aysekalkan 12Kbra12_ geçekden defalarca hastaneye gidip agrikesici vurundgumu bilirim annem igneyapmayi bilirdi eccaneden alır gelirdim yapardı Allah’ım gecdide gelmesin bidaha
haklisinesracim Deletedmom83940 adet agrisindan çok çeken biri olarak hamilelik dönemlerini çok seviyorum 😄😄
aynenkezoaynen Deletedmom83940 adetim çok sancılı geçtiği için her adet günüme yakın beni bi korku sarıyor tüm planlarımı o güne göre yapıyorum yaşam kalitemi tamamen etkiliyor. Mesela şuan bayram adetime geliyor diye yine beni korku sardı. Allahım hayırlı zamanda banada evlat sahibi olmayı nasip etsede bende kurtulsam şu aşırı sancılı günlerden artık lavabolara korkarak geçirmesem😞
Damlacaa Büyük rahatlık ya, adet nedir unuttum pedlerimi arkadaşıma bağışladım stogum vardı malum fiyatlar belli.. Hele yazın dakika başı ped değiştirme ihtiyacı duyuyodum şimdi miss gibi oğluşum sağolsun 😄🌸
Merveofs Ayyy hiç ağrılı vs geçmemesine rağmen hiç özlemedim çok rahatım 🙄 ama 7.aydan itibaren ped stoğu yapmaya başladım kendime 🙄
altnbebek Deletedmom83940 anacıım bırak 9 ay rahat rahat takılalım heleki bu sıcak aylarda hiç çekilmiyordu yav😀😀😀valla kafa çok rahat😀😀
Deletedmom_110 Deletedmom83940 Adet sancısı benimki kadar ağır olanı yoktur ben resmen doğum sancısı çekiyordum çok kafam rahat 8 aydır 😅ama son bir haftadır adet sancısı çekiyorum 34. Haftadayim sanırım ondan