Cemssceren HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü annemi kötü insanların olduğu bir hayattan kurtardı o bizim kahramanımız bizi hiç bırakma… seni çok seviyoruz ❤️
Burcukara01 HappyMom o benim hayatımda tanıdığım en mükkemmel adam çok şükür diyorum iyiki evlenmişim prensesimin de ilk aşkı olacak Allah’ın izniyle iyiki benim canım eşim
zynepnur HappyMom O bizim canımız babamız. Çünkü; bizi koşulsuz şartsız sevip koruyabilecek tek adam aşkımız 🥰❤️
A_syma O bizim canim babamiz çünkü ; Hep bizim yanimizda , en büyük destekcimiz. Sevgili dolu süper kahraman .. 😍
Bernayg O bizim canım babamız çünkü bebegim ve benim için her gün çalışan elinden gelenin fazlasını yapan marhametiyle bizi rahatlatan koca çınarımız🤗❤️
Sibel5516 HappyMom çünkü o ömrümü geçireceğim hayat arkadaşım kızımın babası bana anneliği tattiran adam iyi ki varsın 🥰❤️
Sibel5516 #HappyMom çünkü o ömrümü geçireceğim hayat arkadaşım kızımın babası bana anneliği tattiran adam iyi ki varsın 🥰❤️
serap175 O bizim canım babamız çünkü en zor zamanlarda o güzel şefkati ile bizi sarıp sarmalıyor hep, iyiki var ❤️
Deletedmom_72 HappyMom Çünkü sadece bizi değil Vatanı koruyor canım babamız pelerensiz kahramanımız iyi ki var
Berfingndz HappyMom o bizim canımız babamız çünkü ailesi için her türlü zorluğa katlanır koşulsuz sever🥺👼🏻