Elifffsma O bizim canımız babamız çünkü ; baba olmak için can atan bi adam babalığına çok güveniyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alcaz ikizlerimizi ❤️
Ysmn_kcrmrkt HappyMom O bizim canimiz babamiz çünkü; o bize en değerli olduğunuzu hissettiren tek insan
Cckkbr Çünkü herkes baba olabilir ama Babişko olmak farklıdır. Bizim bir babiskomuz var ve her koşulda yanımizda olduğunu hissettiğimiz,bizi sevgisiyle sarıp sarmalayan, bizi hep özel ve değerli hissettiren kocaman bı yüreği var. İyi ki var 🥰❣️
Nilufer27 HappyMom çünkü,sen bizim en büyük şansımızsın.Bize kavuşmak için can attığını hergün gösterdiğin,sevgini esirgemediğin için sana minnettarız.Allah seni başımızdan eksik etmesin.Babalar günün kutlu olsun canımız babamız❤️❤️🫶🏻🫶🏻
Erolacelya @“HappyMom”# O bizim canım babamız çünkü ; baba sevgisi görmemiş bana hem Eş hem BABA , minicik bebeğinin kahramanı, arkasındaki dağı , babalığa en çok yakışan oldu . İyi ki benim eşimsin ve iyi ki BİZİM BABAMIZSIN 🌸🧿
Damla_3506 HappyMom HappyMom Çünkü hem annemi hem beni sımsıkı saran sensin sen iki kalbin tek kahramanısın♥️
Cansukacar HappyMom çünkü sığındığımız tek liman. Varlığıyla güç veren,kendinden çok bizi düşünen koca bir çınar. Gölgesi yeter ❣️
Meryemnur7 Çünkü; canından bir parçası ve kalbinden bir parçası ona aşık.. Bize canını feda edecek kadar çok seviyor.
Rummmi HappyMom o bizim canımız babamız Çünkü anneliğin kutsallığını eşsizleştirip her saniyesini bize ayırdığı için 🙏🏻
OykuSiltt Çünkü; bebeğimiz daha doğmadan her gün çok iyi bir baba olacağını kanıtlıyor, bizi çok seviyor el üstünde tutuyor ve bakışlarıyla aşkla içimizi eritiyor 🫶🏻♥️ Canımızz babamıız çünkü yanımızdaysa o her şeyi halleder 🤍