Mrvkny HappyMom O bizim canımız babamız çünkü; benim süper kahramanım koca yüreklim babam! annemin de sevinç kaynağı, hayat arkadaşı, en kıymetlisi iyiki varsın ❤️
Mrvkny HappyMom O bizim canımız babamız çünkü; benim süper kahramanım koca yüreklim babam! annemin de sevinç kaynağı, hayat arkadaşı, en kıymetlisi iyiki varsın ❤️
Drama HappyMom çünkü HappyMom o bizim canımız babamız çünkü babalık annelik gibi hissedilen değil öğrenilen bir olgu ve bizim babamız çocuğu daha doğmasa bile çocuk denildiği anda gözleri dolan babalığı en derinden hisseden biri.
1cift1tekannesi HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü hem bizim hem Türk halkının süper kahraman polisi 👮🏻♂️🇹🇷. İyi ki varsın Polis Babamız . Her daim her özel günümüzde yanımızda olamasanda hep bizimlesin seni çok seviyoruz. 💙
Meryemozd Çünkü; bizi sevgisiyle ısıtan, derdimizi, sıkıntımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü paylaşabildiğimiz en iyi arkadaşımızsın sen. Kollarında huzur bulduğumuz, güvendiğimiz, sırtımızı yaslamaktan hiç kormadığımız limanımızsın. Seni çok seviyoruz ❤️
Gizemtaskiran O bizim canımız babamız çünkü bizi herşeyden cok seviyor,bugünlere desteğiyle geldik minik kızımla 🌸
Ruumeysa HappyMom O bizim Canımız Babamız. Çünkü bu hayatta başımıza gelebilecek en güzel şey, iyiki var ❤️
Hudanur HappyMom o bizim canımız babamız çünkü: bizi her koşulda destekler ve yanımızda olamasa bile sevgisini en içimizde hissettirir❤
smnrsmnr HappyMom Çünkü, sığındığımız en güvenilir limandır baba. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Ben gibi babası olmayanlar anlar..