Glayackgoztuna54 HappyMom çünkü her anımızda yanımızda olanımız. Babalarımız … babalar iyi ki varlar ❤️
aras_12 “O bizim canım babamız çünkü zor günlerimizde kollarını açan bizi korıyan ve bize Melek olan üzüldüğümüze üzülen sevindiğimizde sevinen canım babamız Allah kalbinden annemin sevgisini ve benim sevgimi eksik etmesin yakışıklı babam
Sare-07 Çünkü; Hayattaki belki de tek yoldaşımız can yoldaşımızsın seninle hayatımızın sonuna dek beraber olacağız bizi hep koruyacağına eminiz canımız babamız…
Zahide_clk HappyMom O bizim canımız babamız çünkü sadece bizim için kaygılanıp bizim için kendini feda ediyor..
Denizbalci O bizim Canımız Babamız. Çünkü hayattaki en büyük şansımız, Doğacak olan oğlumuzun en iyi en güzel kalpli babası🙏🏻🥰❤🧿💯
Mrvkny HappyMom O bizim canımız babamız çünkü; benim süper kahramanım koca yüreklim babam! annemin de sevinç kaynağı, hayat arkadaşı, en kıymetlisi iyiki varsın ❤️
emineerustun @HappyMom varlığı huzur veren, duruşu güven veren,sabah akşam bizim için çalışan bir gün olsun yoruldum artık demeyen, bizi bizden çok düşünen seven koruyan herşey sizin için cümlesini eksik etmeyen arkamızda ki en güvenli dağımız canımız ♥️
ozgeylmzz O bizim canım babamız çünkü kelimelerle anlatılmayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi bize veren tek varlığımız🫶
eflin-nva123 HappyMom çünkü; hayatta tek sığınağımız. Koşulsuz şartsız sevgi yuvamız, destek kaynağımız. Bize adanmış bir ömür…
Ekin2022 “O bizim Canımız Babamız. Çünkü sevgisini en çok yaşayan ama gizleyen en çok güç veren ama belli etmeyen sahip çıkan kendisinden fedakarlık eden yüreği kocaman babamız 🙏🏻🥰
ozgeylmzz @HappyMom o bizim canım babamız çünkü kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi bize veren tek varlığımız 🫶