Gamzemre23 HappyMom Çünkü bu dünyada gözlerimi şansla açacağımı bildiğim en güvenli kucak onunki.. Sabırla, büyük acılarla bekledi beni. Aramızda kalsın ama şimdiden beni annemi kıskandıracak kadar çok seviyor 😅 Annemin ve benim en büyük şansımız, ömrümüzün sonuna kadar ona bütün güzel duyguları hissettireceğiz ve o bunu çokk hakediyor. İlk babalar günün kutlu olsun güzel adam. İyi ki sensin benim babam ♥️
Busra47 HappyMom Çünkü, O bizim rotası olmayan ama tüm yönleri doğru gösteren gemimiz, uçma ehliyeti olmayan ama bizi mutluluktan uçuran, Cebinde Çok parası Olmayan, ama gönlünde herkese yetecek kadar kocaman sevgi taşıyan BİR KAHRAMAN..
Sefsim Çünkü bizim için canını verebilecek, bizi herşeyden koruyup kollayacak olan kahramanımız, ilk aşkımız.
denizakkaya_ O bizim canım babamız çünkü ; merhametiyle ve sevgisiyle her daim yanımızda en güzel destekçimiz ❤️
esra_mavi HappyMom çünkü kelimesini açıklayacak bı söz dahi bulamadığım en degerlimiz canımıza can katan koca yürekli adam
umayana HappyMom O bizim canımız babamız çünkü;canımız annemle ne çekerse hemen alır gelir ve bizi hep mutlu eder 😇🫶🏻
Sblayby HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bizim için herşeyi yapıyor yapmasa da varlığı yeter ❤️“
Moonlight_347 HappyMom Birlikte ilk babalar gününde minik mucizemiz bizimle… Babalarımızın gölgesi yeter 🌿