amineafra2 HappyMom O bizim Canım Babamız Çünkü; Sen güçlü bir çınar gibisin arkamızı ne zaman sana yaslasak sanırız ki dünyayı bile fethedebiliriz Çünkü sen bize hep güç verirsin ❤️
cemilearas HappyMom çünkü evimizin haylaz çocuğu , yorgun savaşçisi..kapidan girdiği an huzur verenimiz💖
CananK- HappyMom çünkü; yaslanabileceğimiz tek duvar.Nefes aldığımız tek kapı.Bizi asla bırakmayacak olan bir dağ.
yeliz_ahmet_miray O bizim canımız babamız çünkü onsuz hayat düşünemiyorum ,o evimizin direği, herşeyimiz.
_Mutlu Çünkü; iyi hissettiren güvende hissettiren merhametiyle kalbimizi ısıtan yaslandığımız en büyük dağımız canımız babamız ❤️
Tugba1106 HappyMom çünkü bütün kötülüklerden bizi koruyan herkezden çok bizi düşünen en sevdiğim adam benim babam 🎈
Papatya1997 HappyMom HappyMom O bizim canımız babamız . Çünkü babası olmadan nefes alamıyorken , bebeğimizin dünyaya gelecek olması imkansız 🌹❤️
Herbisey HappyMom Çünkü önce bana sonra kızıma gerçek sevgiyi karşılıksız gösteren, öğreten canım.. herseyim..