Guler07 HappyMom Anne olmayı, nasıl daha iyi bir insan olmayı, kendime güvenmeyi her konuda desteğini hep yanımda hissettim. Tek kelimeyle kahramanımızsın🥰
Elifsayhan @HappyMom O bizim canımız babamız çünkü,bana dünyanın en güzel duygusunu yaşattın, anne olma hissini yaşattın iyiki varsın…
kubra41- HappyMom @"HappyMom"çünkü o bizim; prensesimizle yaşam kaynağımız evimizin aydınlığı gücü kuvveti 💕
1907hatice HappyMom Dünyanın en iyi en anlayışlı en merhametli babasına sahip olacağım iyi ki var ve iyiki benim babam diyebileceğim o günlere çok az sayılı günler kaldı babacım annemle birlikte seni çok seviyoruz. Bizi sürekli koruyup kollıyacağından şüphemiz yok 😘😘🙏🙏🙏🤲🤲🤲❤️
muhasebecianne HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü her zaman kendinden önce bizi düşünür. Fedakar kahranımız,her şeyimiz, olmazsa olmazımız 🥰❤️
Silem94 HappyMom HappyMom O bizim canımız babamız çünkü koşulsuz ve şartsız sevgisini eksik etmeyen tek dayanağımız.
GodFather O bizim canımız babamız, çünkü bir kızın babasına aşkını tarif edebilecek kelimeler yetersiz kalırdı 😊
5541182661 O bizim canımız Babamız çünkü, miniğine sırf o dondurmayı alabilmek için üzerindeki ceketini satan tek yürekli adam 😞🍁 Seni çok seviyoruz 💗