Zehraag HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü; onsuz eksik hep bir yanımız, tek dayanağımız, kahramanımız…🖤
nurannee- “O bizim Canımız Babamız. Çünküü dünyanın en güzel kalbine sahip olup,siyah beyaz dünyamızı özenle renklendirdi❤️🦋🎉
Kayyas HappyMom o bizim canımız babamız çünkü; elimizi bırakmıcağını bildiğimiz ilk en iyi arkadaşımız! 😍
K-krhn1907 HappyMom çünkü; kalbi her zaman cömert, şefkat ve sevecen duygularla dolu olan canım babamızsın. Sen yanımızda iken dünyanın en mutlu çoçuğu ve annesi olacağız 🥰♥️
Gulsah2222 HappyMom O bizim canımız babamız çünkü 10 yıldır özlemle yılmadan bekledi bebeğimizi bebeğimize olan yolumuzdaki tedavilerimizde 10 yıldır bir kez olsun of demedi yemedi içmedi giymedi buldu buluşturdu aldı ilaçlarımızı bir kere bile isyan etmedi var olsun hep bizimle olsun babalar günü kutlu olsun 6+1 bebeğimizle kutluyoruz özlemle kavuşmayı bekliyoruz
avginftm7 O bizim canımız babamız. Çünkü; bu yuvayı ilmek ilmek yaptı. Önce bana baba oldu, sonra minik kuşumuza. O varken biz hiçbir şeyden korkmayız. 💕
Ebru_cekin06 HappyMom Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim 🥰🥲❤️
Leylosi “O bizim Canımız Babamız. Çünkü Bu Yolda Babamızın Desteği Bizi Güçlü Etdi Hayata Tutundurdu💕
Oykusy7 HappyMom her zaman dağ gibi arkamda, mutlu günlerimin baş oyuncusu, mutsuz günlerimin kurtarıcısı
Cilek7 HappyMom çünkü babamız bizim mutluluk kaynağımınız, merhametli güzel kalplimiz en iyi arkadaşımız her şeyimiz ❤️👨👩👦
Ctrn HappyMom çünkü o her anımızda yanımızda olan arkamızda dağ gibi duran bizi sıcacık saran varligina sukrettigimiz mükemmel bir baba 😻 iyiki var canım babamız ❤️