• Gündem
  • Babalar Gününe Özel Çekiliş 👱🏻‍♂️

O bizim Canımız Babamız. Çünkü sevgisini, gücünü, merhametini sonuna kadar hissettirenimiz! ❤️

@HappyMom çünkü bizim canımız bizim için herseyi yapabilecek mükemmel babamız bizim şansımız öyle bir babaya sahip olmak 🥰

HappyMom çünkü yaşamadığım görmediğim baba sevgisini önce bana, şimdi de yavruma yasatiyor. onu çok seviyoruz 💜

Çünkü her koşulda yanımızda olanımız💚

HappyMom O Bizim Canımız Babamız, Çünkü sığınacağımız tek liman yaslanacağımız tek dağ o bizim herşeyimiz.❤️😘

gamzeminaaa Kendinden hayallerinden bizim için fedakarlık gösteriyor. 🙏🏻

O bizim Canımız Babamız. Çünkü ; elimizden tutup bizi yürütecek olan o, düştüğümüzde kaldıracak olan o, sevgisiyle bizi büyütecek olan yine o. Her zaman yanımda olacağını bildiğim, güvendiğim yıkılmaz ve sarsılmaz dağım o benim…

HappyMom
O bizim canimiz babamiz, cunku sigindimiz liman, yaslandigimiz dag, bir bakisiyla sevgisini hissettiren gulusuyle icimizi isitan cocuk ruhlu adam❤️

HappyMom çünkü eşinin biricik can eşi bebeğinin biricik babası. ♥️♥️

Canim babamız her zaman en yakın arkadaşımız oldun 🥰

HappyMom oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım canim babacim🥰

Annemin ilk aşkı benim kahraman babam .anneme verdiğin değerle birlikte ben güzel bir şekilde büyüyorum ve size kavuşmama az kaldı canım babam.seni büyüten babaannemi öpüyorum 😘 çok iyi bir baba yetiştirdi ve oda benim kral 👑babam oldu.Annem hergün benim ile konuşurken sende baban gibi eşini sev ve oda seni sevecek emin ol diyo ve ben annemi dinliycem senin gibi iyi eş ve baba olcam.bu babalar gününde yanında değilim ama bunu unutma canım babam seninle kavuşmayı dört gözle bekliyen bir minak var oda benim. Canım babam burdan seni öpüyorum 😘 iyiki varsın iyiki benim babamsın🤍👑 BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN 🥰😘 aaaa yeter oğluşum birazda annen konuşun canım ,ilk aşkım seni sana anlatsam buraya sayfalar yetmez ömrüm çocuğumun babası iyiki girdin hayatıma iyiki varsın seni çok seviyorum ❤️ babalar günün kutlu olsun kurban olduğum 🥰😘🤍

HappyMom çünkü evimizin güneşi, direği, ailemizin temeli, arkamızdaki dağımız ❤️

Ben eşimin hesabından giriş yaptım benim hesabımın şifresini hatırlamıyorum

HappyMom En büyük destekçimiz, yalnızlığımızdaki limanımız, karanlıktaki fenerimiz ve en önemlisi o bizim Kahramanımız❤️

O bizim canımız babamız çünkü; o bizim koca yüreklimiz 💕

O bizim Canımız Babamız çünkü bize hayat verenimiz