gnltmbs Çünkü o ellerini annemin karnına koyduğunda hem annemi hem beni dünyanın en mutlusu yapabiliyor..
Nurakk_1 HappyMom o bizim canımız babamız çünkü; benim derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu ve daha binlerce duyguyu paylaştığım en iyi arkadaşım.🥺bebeğimizin ise doğuştan gelen şansı ve ömür boyu sürecek olan hayatının en büyük anlamı🥺 o iyi ki var❤️
meltemyas HappyMom o bizim canim babamiz cunku her kosulda bizim icin çabalayan yorulan heraeye göğüs geren koca yürekli adam o iyiki varsin babacimiz🥰😍
Busarsl HappyMom “O bizim Canımız Babamız. Çünkü bir serçenin göz yaşı nekadar kıymetliyse, bizi de öyle koruyor ve seviyor merhamet erkeğin en güzel yanıdır İyi ki varsın babamız Allah seni başımızdan eksik etmesin 💞
irem-98 O bizim canım babamız çünkü ; bizim her daim yanımızda duran nefesimize nefes olan varlığıyla bizi mutlu eden , canımıza can katan dünyamız olan babamızdır 💜💝
kbr71 @HappyMom O bizi çok seviyor, bizim için elinden gelenin fazlasını yapıyor ve biz de onu çok seviyoruz 🥰
Sedanurr- HappyMom ben babalık duygusunu ve varlığını hiç bilmedim hissetmedim. Sen bana hem baba hem eş oldun. Küçük oğluşumuzada çokiyi bir baba olacaksın 💜 Seni çok seviyorum, kalbim.