umraanbrs 1kedi1beybi ben zaten transferden itibaren erkek diye geçiriyordum içimdende bir taraftan kız kıyafeti favoriye alıyordum😉 ay Allah sağlık versinde sadece hazırlık için önemli oluyor cinsiyet💙
1kedi1beybi Hybrkn bende özele gidiyorum yaaa kesin miymiş peki kızda genelde kesin demek için baya bekliyorlar
1kedi1beybi Mlssaseker takvime göre 12+5 teyim ama benim beybi bir hafta geriden geliyor kendisi biraz geç olmuş da ☺️
Ozge806 verocka foto yüklemeyi bilmiyorum :( ama o kadar netti ki direkt poposu vardı açmış bacakları bütün organlar ortada ben de çok şaşırdım. Doktor da güldü çok nadir oluyor böyle şeyler dedi.
Mrysmg Ozge806 hahaha çok iyi benimki de poposu dönük duruyordu ve doktor yarım saat uğraştı asla pozisyon değiştirmedi poposuna baktık öyle bir süre sonra alttan ultrason ile öğrendim Bende çok gülmüştüm o gün
1kedi1beybi umraanbrs bize de hep kız gobi geliyor ama kıyafet bakarken de nedense hep erkek kıyafetleri favliyorum. Sağlıklı olduktan sonra hiç farketmez de hazırlık yapicam gösterir inşallah 😁
Mrysmg 1kedi1beybi 15 te öğrensen daha iyi en erken 15 hafta daha net sonuç veriyor Bende 15 te öğrendim hiç sonradan cinsiyet bu değilmiş demediler sabırlı ol 15te öğren bence
1kedi1beybi Mrysmg 12 de kontrolüm vardı belki belli olur diye 13 ü beklicem artık o zamanda olmazsa bekleriz
bebegim42_ 1kedi1beybi bende hevesle 12de gittim net değilde 15 de gittim hiç göstermedi 17 de kız dedi 18 de erkek dedi 21 e girdim bugün ayrıntılı var merakla bekliyorum ne olcak
1kedi1beybi bebegim42_ böyle böyle doğuma kadar gidecek heralde 😀 inşallah bu sefer kesin ogrenirsiniz